Kozan'da düzenlenen Kış Tenisi Şampiyonası final maçıyla sona erdi - Son Dakika
Spor

Kozan'da düzenlenen Kış Tenisi Şampiyonası final maçıyla sona erdi

Kozan\'da düzenlenen Kış Tenisi Şampiyonası final maçıyla sona erdi

Kozan'da düzenlenen Kış Tenisi Şampiyonası final maçıyla birlikte kupalar sahiplerini buldu. Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende ödüllerini alan sporcular, Kozan'ın tenis dalında gururla temsil edileceğini vurguladı. Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, final maçında galip gelen sporculara kupalarını takdim etti ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Özgan, Kozan'da tenise olan ilginin arttığını ve yeni spor merkezinde tenis kortları inşa edeceklerini belirtti.

04.02.2024 09:49  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan'da düzenlenen Kış Tenisi Şampiyonası final maçı ile kupalar sahiplerini buldu.

Atatürk Parkında düzenlene tören ile ödüllerine kavuşan sporcular Tenis dalında Kozan'ın gururla temsil edileceğine vurgu yaptı. Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, final maçında galip gelen sporculara kupalarını takdim etti.

Turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür eden Özgan, Kozan'da tenise olan ilginin her geçen gün arttığını ve bunun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Özgan, "Tenis, her yaştan insanın yapabileceği ve hem bedenen hem de ruhen zinde kalmaya yardımcı olan bir spor dalıdır. Kozan'da tenisi geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda, Tavşantepe'de yapılacak olan yeni spor merkezine tenis kortları da inşa edeceğiz." dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kozan'da düzenlenen Kış Tenisi Şampiyonası final maçıyla sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement