Klopp, Forvet Peşinde - Son Dakika
Spor

Klopp, Forvet Peşinde

Klopp, Forvet Peşinde

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle hücum hattında problem yaşayan Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp forvet için Southamtom forması giyen Shane Long'u kadrosuna katmak istiyor.

18.01.2016 23:42

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Bu sezon sakatlıklar nedeniyle hücum hattında problem yaşayan Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp forvet için Southamtom forması giyen Shane Long'u kadrosuna katmak istiyor.

Daily Mirror'ın haberine göre Daniel Sturrige ve Danny Ings'in yaşadığı sakatlıkları nedeniyle Klopp, kadrosunu forvet transferiyle güçlendirmek istiyor. Arsenal karşılaşması dışında son haftalarda oynadığı maçlarda gol bulmakta zorluk çeken Liverpool'da ocak transfer döneminde forvet transferi bekleniyor

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp'un aklında olan ilk isim Southampton'ın golcü oyuncusu Shane Long. Shouthampton'ın geçtiğimiz günlerde Charlie Austin'i transfer etmesi sebebiyle forvet oyuncularından bir ismin takımdan ayrılmasına izin verebileceği düşünülüyor.

8 milyon pound'lık teklif reddedildi

Liverpool'un İrlanda Milli Takımı forması da giyen Shane Long için 8 milyon pound'lık yaptığı ilk teklif kabul edilmedi.28 yaşındaki oyuncu 2014 yazında 14.9 milyon euro bonservis bedeliyle Hull City'den transfer edilmişti.

Southampton Başkanı Ralph Krueger yaptığ açıklamada kadrolarındaki bütün oyuncuları takımda tutmak istediklerini açıklamıştı. Ancak Liverpool'un teklifi arttırması durumunda Shane Long, Merseyside ekibine transfer olabilir.

Shane Long bu sezon Southampton'da çıktığı 14 Premier Lig maçında 5 gol attı. 28 yaiındaki oyuncu 2014 yazında 14.9 milyon Euro bonservis bedeliyle Hull City'den transfer edilmişti.

163158

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Klopp, Forvet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement