Kayserispor İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Kayserispor İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kayserispor İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Antalya'nın Serik İlçesi'nde lig hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da izinli olan Brezilyalı futbolcu Bobo yarın, Paraguaylı oyuncu Cristian Miguel Riveros ise 11 Ocak'ta kampa katılacak.

07.01.2013 14:45

Antalya'nın Serik İlçesi'nde lig hazırlıklarını sürdüren Kayseri spor'da izinli olan Brezilyalı futbolcu Bobo yarın, Paraguaylı oyuncu Cristian Miguel Riveros ise 11 Ocak'ta kampa katılacak.

Belek Beldesi'ndeki Susesi Otel'de kamp yapan Kayserispor, çift antrenman yaparak lig hazırlıklarını sürdürüyor. Spor Toto Süper Lig'de 19 puanla 15'inci sırada yer alan sarı-kırmızılı futbolcular, sabah antrenmanını teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştirdi. Otelin spor tesislerindeki antrenmanda oyuncular önce hafif koşu, ardından da ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra kondisyon ağırlıklı çalışma yapan sarı kırmızılı ekip, yarı alanda çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Sol ayağından sakatlığı bulunan forvet oyuncu Emir Kujovic, takımdan ayrı hafif koşu yaparak çalıştı. İzinli olan Brezilyalı futbolcu Bobo'nun yarın, menüsküs ameliyatı olan Cristian Miguel Riveros'un 11 Ocak'ta kampa katılacağı belirtildi. Sarı kırmızılı kulübün yeni transferi Brezilyalı Avelino Jackson de Coelho'nun (Jaja) sağlık kontrolünden geçtiği, yarın takımla çalışmaya başlayacağı kaydedildi.

FOTOĞRAF - Antalya/ Serik

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kayserispor İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement