Kayserispor, 5 maç sonra mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Kayserispor, 5 maç sonra mağlup oldu

Kayserispor, 5 maç sonra mağlup oldu

Kayserispor, Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak iyi bir performans sergilemişti. Ancak dün deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olarak bu seriyi sonlandırdı. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki takım, ligin 28. haftasında puansız ayrıldı ve 29. haftada evinde Atakaş Hatayspor'u konuk edecek.

03.03.2024 10:55  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor, ligde oynadığı 5 maç sonra sahadan mağlup ayrıldı.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor son çıktığı 5 müsabakadan 2 galibiyet ve 3 beraberlik alan sarı kırmızılılar, dün deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0'lık sonuçla kaybetti. Sarı kırmızılılar bu mağlubiyetle 5 maç sonra mağlup oldu. Antalyaspor, Gaziantep FK ve Beşiktaş ile berabere kalan Kayserispor, Başakşehir ve Ankaragücü'nü ise mağlup etti. Son 5 maçta 9 puan toplayan sarı kırmızılılar ligin 28. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 kaybederek haftayı puansız kapattı.

Kayserispor Teknik Direktör Burak Yılmaz yönetimde ilk kez kaybetti. 28. haftayı 35 puanla kapatan Kayserispor ligin 29. haftasında evinde Atakaş Hatayspor'u konuk edecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor, 5 maç sonra mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement