Kasımpaşa'da Zor Maç! - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa'da Zor Maç!

Kasımpaşa\'da Zor Maç!

Spor Toto Süper Lig'de 8.

17.10.2010 10:08

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Sercan Akal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Türker.

Saat 15:30'da başlayacak olan ve Lig Tv'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi ile de dakika dakika takip edebilirsiniz.

KASIMPAŞA SİFTAH PEŞİNDE

Süper Lig'e kötü başlayan Kasımpaşa, yenileme çalışmaları tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapacakları 8. hafta maçında Trabzonspor'u ağırlayacak.

Ligde geride kalan 7 haftada sadece 2 beraberlikle 2 puan toplayabilen, son 5 maçını yitirerek ligin dibine demir atan Kasımpaşa, 17 golle de ligin en çok gol yiyen ekibi durumunda bulunuyor.

Kasımpaşa'da kırmızı kart cezalısı Sancak ile sakatlığı süren kaleci Tolga, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

LİDERLE FARKI AZALTMAK İSTİYOR

Milli maç arasından önce evinde Beşiktaş gibi güçlü bir rakibini devirerek şampiyonluk yarışında 'bende varım' diyen Trabzonspor, bu kez İstanbul deplasmanına çıkacak. Bordo-mavili takım bu maçı da kazanarak Beşiktaş galibiyetinin daha anlamlı hale gelmesini hedeflerken; lider Bursaspor'un puan kaybettiği haftada arayı da kapamak istiyor.

Karadeniz ekibinde kırmızı kart cezalısı Teofilo, sakatlığı düzelen, ancak henüz istenilen düzeye gelemeyen Glowacki ile sol alt baldırından sakatlığı bulunan Engin Baytar, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

Kasımpaşa maçına büyük olasılıkla yetiştirileceği bildirilen Engin Baytar konusunda şok yaşanırken, sakatlığı düzelen Egemen ise kadroya alındı.

Trabzonspor'da geçen sezon en fazla gol atan oyuncular Umut Bulut ile Arjantinli Gustavo Colman, Kasımpaşa karşısında gol atmaları halinde bu sezon ligdeki ilk gollerini kaydetmiş olacak.

Bordo-mavili takımda Umut Bulut, geçen sezonu 11 golle tamamlayarak en fazla golü kaydetmiş, Colman ise 9 golle ikinci sırada yer almıştı.

MUHTEMEL 11'LER

KASIMPAŞA

Ertaç

Ergün

Barış

Henrique

Hüseyin

Yekta

Merthan

Tjikuzu

Dimitrov

Şahin

Ersen

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Mustafa

Egemen

Cale

Selçuk

Colman

Alanzinho

Burak

Yattara

Umut

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

SAAT: 15:30

HAKEM: Suat Arslanboğa

YAYIN: Lig Tv & Sporx Canlı Anlatım Servisi

Trabzonspor ile Kasımpaşa, İstanbul'da yapacakları maç ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de 5. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek yapılan 4 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor. 1 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Bordo-mavililer, 5 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.

- DEPLASMANDA GALİBİYETİ YOK-

Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanında yaptığı 2 maçta da rakibini yenme başarısı gösteremedi. Bordo-mavililer, 2007-2008 sezonunda golsüz berabere kaldığı rakibine geçen sezon 3-1 mağlup olmuştu.

- GEÇEN SEZONKİ AĞIR YENİLGİ-

Trabzonspor, geçen sezon Kasımpaşa karşısında deplasmanda aldığı 3-1'lik yenilgi ile kötü bir süreç yaşamıştı. Ligin 13. haftasında alınan sonucun ardından teknik direktör Hugo Broos'un görevine son verilmiş ve bordo - mavili takımda, Egemen, Song, Gökhan, Sylva ve Engin kadro dışı bırakılmıştı.

- 4 MAÇ-

Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında bugüne dek yapılan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle:

2007-2008

- --------

Kasımpaşa-Trabzonspor: 0-0

Trabzonspor-Kasımpaşa: 2-1

2009-2010

- --------

Kasımpaşa-Trabzonspor: 3-1

Trabzonspor-Kasımpaşa: 2-0

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kasımpaşa'da Zor Maç! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement