Kartal'ın Eksiği Çok - Son Dakika
Spor

Kartal'ın Eksiği Çok

Kartal\'ın Eksiği Çok

Beşiktaş'ta Gutı, İsmail ve Nobre Manisaspor Karşısında Forma Giyemeyecekler.

10.03.2011 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEŞİKTAŞ'TA KART CEZALISI SIVOK'UN YANI SIRA, SAKATLIKLARI BULUNAN GUTI, İSMAİL VE NOBRE MANİSASPOR KARŞISINDA FORMA GİYEMEYECEKLER

NİHAT KAHVECİ'NİN 4 AYLIK BİR SÜRENİN ARDINDAN YENİDEN 18 KİŞİLİK KADRODA YER ALMASI BEKLENİYOR

NECİP SARI KART CEZASI SINIRINDA

BEŞİKTAŞ İLE MANİSASPOR YARIN LİG TARİHİNDE 10. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Övünç ÖZDEM - İSTANBUL/ DHA

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Siyah Beyaz ekip bugün 18.30'da da Manisaspor mücadelesi için önce hava yolu ile İzmir'e, oradan da karayolu ile Manisa'ya geçecek.

Yarın saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

Beşiktaş'ta kart cezalısı Sivok'un yanı sıra sakatlıkları bulunan İsmail, Nobre, Onur ve Guti karşılaşmada forma giyemeyecekler. 3 maçlık kırmızı kart cezası sona eren Ferrari, yeniden takımdaki yerini alabilecek.

Öte yandan 11 Kasım 2010'da Beşiktaş'ın Gaziantep Büyük Şehir Belediyespor ile oynadığı Ziraat Türkiye kupası maçında sakatlanan ve o tarihten bu yana 4 aydır formasından uzak kalan Nihat Kahveci'nin yeniden 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor. Siyah Beyazlı takımın kadrosunda defans hattının sol tarafında görev yapabilcek tek oyuncu olan İsmail'in sakatlığında Alman teknik adamın Ekrem'i bu bölgede oynatıp, Hilbert'i ise Ekrem'den boşalan sağ bek mevkiinde görevlendirmesi bekleniyor. Schuster'in A2 takımında sol bek olarak görev yapan Doğukan Pala'yı da Trabzonspor maçında olduğu gibi yine 18 kişilik kadroya alması bekleniyor.

Ayrıca 3 sarı kartı bulunan Necip'in Manisaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde, genç oyuncu bir sonraki hafta oynanacak Kayserispor karşılaşmasında görev yapamayacaklar.

Teknik direktör Bern Schuster'in yarın takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor:

"Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Ferrari, Ekrem, Ernst, Necip, Aurelio, Simao, Quaresma ve Bobo"

10. RANDEVU

Beşiktaş ile Manisaspor, yarın lig tarihinde 10. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek yapılan 9 maçın 6'sını Beşiktaş, 2'sini de Manisaspor kazandı. 1 maçta da taraflar eşitliği bozamadı.

Beşiktaş'ın ligdeki toplam 19 golüne, Manisaspor 9 golle karşılık verdi.

İki takım en son ligde 16 Ekim 2010'da karşı karşıya geldiler ve Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanan maçı Manisaspor 3-2 kazandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kartal'ın Eksiği Çok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement