Karşıyaka Çıkış Arıyor - Son Dakika
Spor

Karşıyaka Çıkış Arıyor

Karşıyaka Çıkış Arıyor

PTT 1. Lig'de 9. hafta karşılaşmalarında Karşıyaka, sahasında Tavşanlı Linyitspor'u konuk ediyor.

20.10.2013 02:14

Karşıyaka ile Tavşanlı Linyitspor arasında İzmir Alsancak Stadyumu'nda oynanacak olan maç saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi ise Onur Karabaş.

Ligde oynadığı son iki maçta galibiyet yüzü göremeyen Karşıyaka, artık kazanarak istikrar yakalamak istiyor. Sıkıntılı günler geçiren ve 5 haftadır kazanamayan Tavaşanlı Linyitspor ise en azından bir puan için sahaya çıkacak.

KARŞIYAKA BİR ADIM ÖNDE

Rakibiyle bu kategoride 6 kez karşılaşan yeşil kırmızılı ekip, 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi elde etti. Tavşanlı'ya ilk ve son kez 2010-11 sezonunda oynanan ilk maçta 2-0 mağlup olan Karşıyaka rövanştan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Rakibini 2011-12'de 4-0 ve 2-1'lik skorlarla dize getiren Karşıyaka, geçen sezon oynanan maçlarda 1-1 ve 0-0'lık sonuçlarla eşitliği bozamadı.

SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR

Ev sahibi ekipte Mehmet Yiğit sarı kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Tayfun Cora ve Mustafa Sevgi'nin sakatlıkları ise devam ediyor. Tavşanlı Linyitspor'da Hüseyin Çağrı Tekin sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ahmet Topal ise 18 kişilik maç kadrosuna dahil edilmedi.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Karşıyaka Çıkış Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement