Karate Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Karate Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Sona Erdi

Karate Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Sona Erdi

Karate Federasyonu 3.Olağan Genel Kurulu'nda, tek aday olan mevcut federasyon başkanı Esat Delihasan yeniden aynı göreve seçildi.

14.10.2012 15:12

Karate Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu'nda, tek aday olan mevcut federasyon başkanı Esat Delihasan yeniden aynı göreve seçildi.

Akar Otel'de gerçekleştirilen genel kurula 185 delegeden, 141'i katıldı. Kullanılan 141 oyun, 138'ini alan Esat Delihasan 4 yıllığına yeniden başkanlığa getirildi. Seçimlerde kullanılan 3 oy ise geçersiz sayıldı.

185 delegenin bulunduğu genel kurula 141 delege katıldı. Hazirun cetvelini 121 delegenin imzalamasıyla genel kurul çalışmaları başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

-Genel müdür genel kurulda-

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da genel kurul çalışmalarına katıldı.

Oy verme işlemi sırasında genel kurula gelen Baykan oyunu kullanarak bir de konuşma yaptı.

Mehmet Baykan konuşmasında, karatenin tabana ve halka en yakın spor branşı olduğunu vurgulayarak, "Ülke genelinde 1 milyon lisanslı sporcu sayısına karatenin desteği büyüktür. Devlet bütçesinden federasyonlara 317 milyon TL kaynak aktarılıyor. Bunları denetlemek bizim işimiz. Uluslararası organizasyonlar nedeniyle Türkiye'deki çalışmalarınızı geri plana atmayın. Kulüpleri ve lisanslı sporcu sayılarınızı arttırmaya çalışın" diye konuştu.

Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ise genel kurulda yaptığı konuşmada, tek aday olarak girdiği seçimler nedeniyle çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Sizlerin verdiği desteği inşallah layıkıyla yerine getirebiliriz. 4 yıllık süreçte çeşitli başarılar elde ettik. Bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de yeni projelerle işimize devam edeceğiz. 120 bin lisanslı, 30 bin de faal sporcumuz var. 4 yıl içinde 1332 madalya kazandık. Bunlar karatenin nerelere geldiğinin göstergesidir. Bana verdiğiniz desteğe teşekkür ederim" dedi.

Esat Delihasan başkanlığındaki Karate Federasyonu'nun yönetim, denetleme ve disiplin kurullarında şu isimler yer aldı:

Yönetim Kurulu: A. Hikmet Yanartaş, Yusuf Mayda, Sami Arslan Aşkın, Ramazan Oruç, H. Cesur Kılıç, İslam Kanitoğlu, Hatun Aybayrak Şengüloğlu, Timur Özdemir, Salih Kocatepe, Meydan Kobaş, Adem Pehlivan, Mustafa Kazım Özbayraktar, Haydar Kemal Kurt ve Orhan Bayraktar.

Denetleme Kurulu: Ekrem Alfatlı ve Hüseyin Akdemir

Disiplin Kurulu: Oğuz Ökten (Başkan), Cemal Karaca, Avukat Ömer Göktaş, Avukat Hüseyin Arabacı ve Avukat Uğur Çağlar.

Muhabir: Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karate Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement