Karabükspor Hakemlerden Dert Yanıyor - Son Dakika
Spor

Karabükspor Hakemlerden Dert Yanıyor

Karabükspor Hakemlerden Dert Yanıyor

Karabükspor Asbaşkanı Gölbek 3 maçta 1 puan almaktan dolayı üzgün olduklarını dile getirirken "Hakem hataları canımızı sıkmaya başladı" dedi.

03.03.2014 17:50  Güncelleme: 18:59

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, son 3 maçta 9 puanlık periyodu bir puanla kapatmaktan dolayı üzgün olduklarını ve bu kayıpları Bursaspor ve Galatasaray maçlarıyla telafi edeceklerini söyledi.Gölbek, "Hakem hataları canımızı sıkmaya başladı. Son maçta Eneramo'ya verilmeyen penaltı, gösterilmeyen kartlar, verilen yanlış fauller ciddi şekilde canımızı yakmaya başladı." dedi.

"HAKEM HATALARI CANIMIZI SIKMAYA BAŞLADI"

Karabükspor'un bu dönemde çok fazla hakem hatalarına maruz kaldığını savunan Gölbek, "Hakem hataları canımızı sıkmaya başladı. Son maçta Eneramo'ya verilmeyen penaltı, gösterilmeyen kartlar, verilen yanlış fauller ciddi şekilde canımızı yakmaya başladı. İlgililerden daha adil ve dürüst maçların yönetilmesini istiyoruz. Bıçak kemiğe dayandı ve canımız yanıyor. Mağlubiyetlerimize hakem olayları ile kılıf bulma çabasında değiliz ve bu çaba içerisinde hiç olmadık. Ancak son zamanlarda üzerime çok gelinmeye başlandı. Bu gelinmelerden dolayı da canımız yanıyor" dedi.

"TELAFİ EDECEĞİZ"

Önlerinde zorlu bir periyodun olduğunu belirten Ahmet Gölbek, "Bu periyotlardan alacağımız başarılı sonuçlarla 3 maçta kaybettiğimizi telefi edeceğiz. Buna yönelik hazırlıklarımız başladı. İlk yarının tekrarı gibi olmaya başladı. Bursa'nın da bir sıkıntılı süreci olduğu gibi bizim de sıkıntılı sürecimiz var. Biz Bursa maçında en iyi sonucu alarak dönmek istiyoruz. Oradan alacağımız başarılı sonuçla burada zorlu bir Galatasaray maçımız olacak. Galatasaray'ın adı bizi korkutmuyor. O maçtan da iyi sonuç aldığımız zaman Antalya'ya daha umutlu gideriz. Takım bu kötü süreci çok çabuk atlatıp toparlanacaktır. Defansta takıma çok şeyler katan Mabiala'nın takıma katılmasıyla ciddi bir toparlanma sürecine gireceğiz" şeklinde konuştu.

BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan kırmızı-mavili ekip hafta sonu deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada takım koşu ve kondisyon çalışmalarının ardından, pas çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaya milli takımlarında bulunan Samba Sow, İshak Doğan, Furkan Özçal ve Musa Çağıran katılmazken, sakatlıkları bulunan Larrys Mabiala ve Aybars takımdan ayrı çalışma yaptı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor Hakemlerden Dert Yanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement