Dha Spor - Karabükspor, Giresunspor'dan Merter'i Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Dha Spor - Karabükspor, Giresunspor'dan Merter'i Transfer Etti

Dha Spor - Karabükspor, Giresunspor\'dan Merter\'i Transfer Etti

Dha Spor - Karabükspor, Giresunspor'dan Merter'i Transfer Etti

20.01.2011 11:31

DHA SPOR - KARABÜKSPOR, GİRESUNSPOR'DAN MERTER'İ TRANSFER ETTİ

Kardemir Karabükspor, Giresunspor'un orta saha oyuncusu Merter Yüce ile anlaştı.

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayan Kardemir Karabükspor, dün akşam uçakla İzmir'e, buradan da karayolu ile Manisa'ya gitti. Cumartesi günü Manisaspor ile karşılaşacak olan Karabükspor, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. Ara transferde Aydın Karabulut, Bülent Kocabey, Muhammet Hanifi Yoldaş ile anlaşan Kardemir Karabükspor son olarak Giresunspor'dan Merter Yüce'yi renklerine bağladı.

Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz bir transfer daha yapacaklarını belirterek, "Lige başladığımız kadrodan devre arasında giden oyuncularımız oldu. Fatih Ceylan, Mehmet Çoğum, Ferdi Elmas, Engin Aktürk ile yollarımız ayrıldı. Yerlerine Aydın Karabulut ve Bülent Kocabey ile anlaştık. Muhammet Hanifi Yoldaş ve Giresunspor'dan Merter Yüce ile prensipte anlaştık. İmzaları bugün atacaklar. Transferi bir oyuncu daha alarak bitirmek istiyoruz" dedi.

Ligin ikinci yarısına iyi hazırlandıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu;

"Bizim için önemli oyunculardan Şenol, Tozo ve Cernat'ın sakatlıkları devam ediyor. Manisa maçında bu oyuncularımız sakatlıkları sebebiyle, Deumi ise cezalı olduğu için oynamayacak. Ligin ikinci yarısının ilk maçına tam olarak çıkmak isterdik ama biz bir takımız, eksik olan oyuncularımızın yerine oynayacak diğer arkadaşlarımız onları aratmayacaktır. İlk yarıda oynadığımız futbolu, göstermiş olduğumuz performansımızı Manisaspor karşısında da sergilemek, ikinci yarıya puan yada puanlarla başlamak istiyoruz."

BÜLENT DİKTEPE - KARABÜK/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Spor - Karabükspor, Giresunspor'dan Merter'i Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement