Kadın Milli Satranç Takımı Macaristan'da düzenlenecek Dünya Satranç Olimpiyatı için Antalya'da kampa başladı - Son Dakika
Spor

Kadın Milli Satranç Takımı Macaristan'da düzenlenecek Dünya Satranç Olimpiyatı için Antalya'da kampa başladı

Kadın Milli Satranç Takımı Macaristan\'da düzenlenecek Dünya Satranç Olimpiyatı için Antalya\'da kampa başladı

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Kadın Milli Satranç Takımı, 10-23 Eylül tarihleri arasında Budapeşte'de düzenlenecek olan 44. Dünya Satranç Olimpiyatı'na hazırlık amacıyla Antalya'da kampa girdi. Milli takım, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye İş Bankası'nın desteğiyle kamp sürecini sürdürecek. Kampın antrenörlüğünü GM Nidjat Mammadov yaparken, IM Ekaterina Atalık, WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu, WGM Kübra Öztürk Örenli, WFM Gülenay Aydın ve WIM Hayale İsgenderova da takımda yer alıyor. Milli sporcular, çevrim içi eğitimlerin ardından Mart ayına kadar yüz yüze kampla devam edecek.

15.03.2024 12:54  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın Milli Satranç Takımı, Macaristan'da düzenlenecek 44. Dünya Satranç Olimpiyatı hazırlıkları için Antalya'da kampa başladı.

Türkiye Satranç Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 10-23 Eylül'de başkent Budapeşte'de düzenlenecek Dünya Satranç Olimpiyatı hazırlıkları kapsamında milli takım, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile satrancın ana sponsoru Türkiye İş Bankası'nın desteğiyle Antalya'da hazırlık kampına girdi.

IM Ekaterina Atalık, WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu, WGM Kübra Öztürk Örenli, WFM Gülenay Aydın ve WIM Hayale İsgenderova'nın yer aldığı kampın antrenörlüğünü GM Nidjat Mammadov yapıyor.

Ocak ayı itibarıyla başlanan çevrim içi eğitimlerin ardından milli sporcular, 18 Mart'a kadar eğitim programına yüz yüze kampla devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kadın Milli Satranç Takımı Macaristan'da düzenlenecek Dünya Satranç Olimpiyatı için Antalya'da kampa başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement