İzmir Derbisi Karşıyaka'nın - Son Dakika
Spor

İzmir Derbisi Karşıyaka'nın

İzmir Derbisi Karşıyaka\'nın

Bank Asya 1.Lig'in 19.haftasında İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan İzmir derbisinde Karşıyaka, Göztepe'yi 1-0 mağlup etti.

29.01.2012 22:50

Bank Asya 1. Lig'in 19. haftasında İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan İzmir derbisinde Karşıyaka, Göztepe'yi 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından açıklamalar yapan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur, önemli bir müsabakayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Uğur, "İstikrarlı çıkışımızın devam etmesi için önemli bir galibiyet aldık. Zorluk derecesi çok yüksek olan bir müsabakayı kazandık. Tribünlerin atmosferi ve sahadaki mücadele maçın zorluk derecesini ortaya koydu. Müsabakaya çok iyi başlayamadık. İlk 20 dakikalık bölümde rüzgarın da etkisiyle istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Bulduğumuz golden sonra daha

kontrollü oynamayı düşündük. İkinci yarıda da kontra oynamayı tercih ettik. Bu süreçte 2-3 tane gol pozisyonu bulduk. Önemli mücadeleyi kazanmayı başardık" diye konuştu.

Karşıyakalı futbolcu Erhan Şentürk ise maçı daha çok isteyen taraf olduklarını ve şanslı bir günlerinde olduklarını belirtirken, Fatih Şen ise iyi konsantre olduklarını ve iyi mücadele ettiklerini söyledi. Karşıyaka'nın tek golünü kaydeden Cihan Yılmaz ise iyi futbol oynamamalarına kazandıklarını ve şanslarının yardımıyla kazandıklarını belirtti.

GÖZTEPE CEPHESİ

Göztepe Teknik Direktörü Cihat Arslan ise maçın bu kadar kolay geçmesini beklemediklerini belirterek, "Daha sert bir müsabaka bekliyorduk. Futbolun adaleti yoktu. Basketbolda iyi takımlar kazanır, ama futbolda böyle olmuyor. İyi mücadele ettik, derbi karşılaşmada böyle bir oyun ortaya koymamız gurur verici. Bütün arkadaşlarımı ve galip gelen Karşıyaka'yı kutluyorum" dedi.

Arslan, "Ancak ümit vermeyen takımdan başkaldıran bir ekip haline dönüştük. Bu önümüzdeki süreç için bize ümit veriyor. Yaşadığımız kırılma noktaları vardı. Müsabaka 0-0 iken yakaladığımız 3 gol pozisyonunu değerlendiremedik. Daha sonra acemice bir gol yedik. Ben takımıma inanıyorum. Sahip olduğumuz inançla beraber istediğimiz sonuçlar gelecektir" diye konuştu.

Göztepeli futbolcu Önder Turacı ise iyi mücadele etmelerine rağmen şanssız bir maç çıkardıklarını ve kaybettiklerini, ileriki haftalarda bu mağlubiyeti telafi edeceklerini söyledi. Göztepe'li futbolcu Emre Öztürk de üzgün olduklarını ileriki dönemlerde toparlanacaklarını belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir Derbisi Karşıyaka'nın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement