İsveçli'ye İzin Çıkmadı - Son Dakika
Spor

İsveçli'ye İzin Çıkmadı

İsveçli\'ye İzin Çıkmadı

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal, İsveçli oyuncuyu kesinlikle takımda görmek istediğini belirtti, devre arası gitmesine izin vermedi.

16.12.2013 11:41

Ağustos böceği Alper

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Samuel Holmen'in devre arasında başka bir takıma gitmesine yeşil ışık yakmadı.

Yabancı kontenjanı yüzünden fazla forma şansı bulamayan Joseph Yobo, Holmen ve Kadlec için sarı-lacivertli yönetimin kapısını sayısız kulüp çalarken, Yanal'ın sadece İsveçli oyuncunun gidişine karşı çıktığı bildirildi.

Sezon başı lisans problemi yaşayan ve Krasic ayrıldıktan sonra takıma dahil olabilen İsveçli ilk haftalarda iyi bir performans sergilemiş, hocasının güvenini kazanmayı bilmişti. Holmen, Meireles ve ardından Cristian'ın çıkışı ile formayı unuttu. Orta sahada alternatifi bulunsa da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın oyuncusuna çok güvendiği ve takımda kalmasını istediği kaydedildi. Birçok farklı pozisyonda oynayabilen tecrübeli oyuncuya zorlu geçmesi beklenen ligin ikinci yarısında çok fazla ihtiyaç duyacağını ifade eden Yanal, bu yüzden kendisi ile yola devam etme kararı aldı.

Holmen'e Kasımpaşa ve Bursaspor'un ciddi tekliflerle geldiği ancak İsveçli oyuncunun Yanal'ın bu tavrı sonrası takımda kalmaya ikna olduğu öğrenildi.

Kadlec kesin yolcu!

Caner ve Hasan Ali'nin olduğu bölgede oynaması neredeyse imkansız olan Kadlec'in ise devre arası Fenerbahçe'den ayrılması neredeyse kesinleşti. Sadece Almanya'dan bu futbolcuyu isteyen 5 kulübün olduğu belirtildi. Alves ve Egemen ikilisinin üstün performansı sebebiyle forma şansı bulamayan Yobo da istediği takdirde devre arası ayrılacak. Nijeryalı oyuncunun Gaziantep, Antalya, Rize ve Konya'dan birini tercih etmesi bekleniyor.

294 dakika oynadı

Yabancı kontenjanı nedeniyle geride kalan haftalarda fazla forma şansı bulamayan Samuel Holmen, Spor Toto Süper Lig'de toplam üç maçta görev yaptı. İsveçli oyuncu, toplam 204 dakika sahada kaldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise bir kez forma giyen Holmen, 90 dakika görev yaptı. Bu müsabakalarda rakip ağları havalandıramayan tecrübeli oyuncu, kart da görmedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İsveçli'ye İzin Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement