İşte Taraftarın İstediği Forvet - Son Dakika
Spor

İşte Taraftarın İstediği Forvet

İşte Taraftarın İstediği Forvet

Sporcope Twitter hesabımız üzerinden yaptığımız ankette, futbolseverlere ve Galatasaray taraftarına Galatasaray'ın forvet mevkii için gündemde olan isimlerden hangisini tercih etmesi gerektiğini sorduk. Leandro Damiao ve Famara Diedhiou arasında kıyasıya bir rekabetin yaşandığı anketin sonunda zafer Famara'nın oldu.

23.01.2016 18:02

Sporcope Twitter hesabımız üzerinden yaptığımız ankette, futbolseverlere ve Galatasaray taraftarına Galatasaray'ın forvet mevkii için gündemde olan isimlerden hangisini tercih etmesi gerektiğini sorduk.

Leandro Damiao ve Famara Diedhiou arasında kıyasıya bir rekabetin yaşandığı anketin sonunda zafer Famara'nın oldu.

3,633 kişinin oy kullandığı ankette, Fransa Ligue 2 ekiplerinden Clermont'da forma giyen Famara Diedhiou oyların %35'ini alarak Galatasaray taraftarının en çok istediği forvet oldu.

Kendine takım arayan ve bir süredir ismi Galatasaray ile anılan Leandro Damiao ise ankette oyların %26'sını alarak 2. sırada yer aldı.

Galatasaray taraftarı, bu sezon Danimarka'da 18 maçta 15 gol atan Lukas Spalvis yerine Umut BulutBurak Yılmaz ikilisinin yeterli olacağı görüşünde.  Oylamaya katılanların %25'i Burak – Umut yeter seçeneğini tercih ederken, Lukas Spalvis ise oyların sadece %14'ünü alabildi.

IMG_3417

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor İşte Taraftarın İstediği Forvet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement