Albert Riera'nın Başını Galatasaray Yaktı - Son Dakika
Spor

Albert Riera'nın Başını Galatasaray Yaktı

Albert Riera\'nın Başını Galatasaray Yaktı

Udinese'den gönderilen Riera'nın kovulma sebebinin poker oynaması değil, "Oynadığım en iyi kulüp Galatasaray'dı, en kötüsü ise Udinese." sözlerinin olduğu ortaya çıktı.

01.12.2014 21:05  Güncelleme: 21:38

Udinese takımı ile yolları ayrılan eski Galatasaraylı Albert Riera ile ilgili şok bir gerçek gün yüzüne çıktı. Sezon başından bu yana İtalyan ekibinin formasını hiçbir karşılaşmada giyemeyen, ardından takımının Chievo ile maçı olan günde poker oynadığı belirlenen oyuncunun kontratı feshedilmişti.

RIERA'NIN PAYLAŞIMINA BOZULDULAR

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre ise İspanyol futbolcunun ayrılığının asıl sebebi başka. Oyuncunun sosyal medya hesaplarını kontrol eden siyah-beyazlı kulübün yöneticilerinin, yaklaşık bir ay önce, Riera'nın yaptığı bir paylaşıma bozuldukları belirtildi.

"EN İYİ KULÜP GALATASARAY'DI, EN KÖTÜSÜ UDINESE"

Albert Riera, "Bugüne kadar oynadığım en iyi kulüp Galatasaray'dı, en kötüsü ise Udinese" şeklinde bir mesaj paylaştığı vurgulandı. İtalyan idarecilerin bu sözleri içlerine sindiremedikleri, o gün oyuncuyu göndermeyi kafaya koydukları, poker olayıyla bardağın taştığı iletildi.

YENİ DURAĞI RUSYA

Çizme'deki macerasının ardından oyuncunun yeni durağının ise Rusya olabileceği öne sürüldü. Futbolcunun Rus bir eşi olduğu ve Ruslarla ilişkisinin çok iyi olduğuna dikkat çekilerek, Riera'nın Rus takımlarına transfer olabileceği ifade edildi. 32 yaşındaki futbolcu Liverpool, Manchester City, Olimpiakos, Bordeaux, Espanyol ve Mallorca gibi takımlarda da forma giymiş, 16 kez de İspanya Milli Takımı'nda oynamıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Albert Riera'nın Başını Galatasaray Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement