İstanbul Hazır mısın? Drogba Geliyor! - Son Dakika
Spor

İstanbul Hazır mısın? Drogba Geliyor!

İstanbul Hazır mısın? Drogba Geliyor!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın taraftar söz verdiği çileklerden sonuncusu bugün İstanbul'a geliyor.

08.02.2013 09:19

Yönetici Emir Sarıgül ve Başkan Ünal Aysal'ın özel danışmanı Bülent Tulun, G.Saray'ın yeni transferi Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba'yı almak için Londra'ya uçtu.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; dün saat 12.00 sularında Sarıgül, Tulun ve menajer Ceylan Çalışkan, Drogba seferi için İstanbul Atatürk Havalimanı içinde bulunan Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Burada pasaport işlemlerini tamamlayan heyet, saat 13.00'da özel bir jet ile havalanarak Londra'nın Stansted Havalaanı'na gitmek için yola çıktı.

VİLLASINDA DİNLENİYOR

Didier Drogba'nın ülkesi Fildişi Sahili'nin kaptanlığını yaptığı Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası'nda elenince salı günü Güney Afrika'dan ayrılarak, dinlenmek için Chelsea'de oynarken satın aldığı Londra'daki villasına geçtiği öğrenildi. Emir Sarıgül, Bülent Tulun ve menajer Ceylan Çalışkan'a uçağa binen iki kişi daha eşlik etti. Sarıgül, Tulun ve menajer Çalışkan'dan oluşan heyeti Londra'ya götüren özel jetin G.Saray Yöneticisi Emir Sarıgül'ün kayınpederi Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Altınbaş'a ait olduğu öğrenildi.

AYSAL BUGÜN GİDİYOR

Heyete bugün sabah saatlerinde G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın da katılması bekleniyor. Londra'ya gitmeden önce havaalanında konuşan Emir Sarıgül ve Bülent Tulun, "Artık Didier Drogba'yı almaya gidiyoruz. Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyoruz. Didier Drogba tüm G.Saray camiasına hayırlı olsun? diye konuştu.

15:30'DA İSTANBUL'DA

Galatasaray'ın devre arasında Sneijder ile birlikte transfer ettiği Drogba bugün saat 15.30'da İstanbul'da olacak. Geceyi Sneijder gibi Ortaköy'deki Four Seasons Hotel'de geçirecek olan Drogba, cumartesi sabahı Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçecek. Pazar günü TT Arena'da oynanacak Antalya maçını tribünlerden izleyeceği öğrenilen Fildişili yıldızın lisansı bu hafta çıkacak. Drogba, Pazartesi günü yeni takım arkadaşları ile Fatih Terim yönetiminde G.Saray'daki ilk idmanına katılacak. Maç eksiği bulunmayan yıldız golcünün önümüzdeki hafta Akhisar deplasmanında ilk kez G.Saray formasıyla sahaya çıkması bekleniyor.

STATTA TÖREN YOK

G.Saray Başkanı Ünal Aysal bugün İstanbul'a gelecek olan yeni transferleri Didier Drogba için Türk Telekom Arena Stadı'nda bir tören yapmayacaklarını da bizzat açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İstanbul Hazır mısın? Drogba Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement