Dani Alves, tecavüz suçundan hapis cezasının dörtte birini çektikten sonra kefaletle serbest bırakıldı - Son Dakika
Spor

Dani Alves, tecavüz suçundan hapis cezasının dörtte birini çektikten sonra kefaletle serbest bırakıldı

İspanyol mahkemesi, Brezilyalı futbolcu Dani Alves'in tecavüz suçundan dört buçuk yıl hapis cezasının yaklaşık dörtte birini çektikten sonra 1 milyon euro kefaletle şartlı olarak serbest bırakılmasına karar verdi. Alves'in serbest bırakılma koşulları arasında pasaportlarını bırakması, haftalık olarak mahkemede görünme zorunluluğu ve mağdura yaklaşmama kararı bulunuyor. Temyiz edilip edilmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

20.03.2024 14:39  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol mahkemesi, Brezilyalı futbolcu Dani Alves'in, tecavüz suçundan dört buçuk yıl hapis cezasının yaklaşık dörtte birini çektikten sonra 1 milyon euro (1.08 milyon dolar) kefaletle şartlı olarak serbest bırakılmasına karar verdi. Ancak, bu karara bir hakimin ret oyuyla oybirliği sağlanmadı ve hala temyiz edilebilir.

Alves'in serbest bırakılma koşulları arasında, hem Brezilya hem de İspanyol pasaportlarını bırakması ve İspanya'yı terk edememesi için haftalık olarak mahkemede görünme zorunluluğu bulunmaktadır. Ayrıca, mahkeme Alves'e mağdura yaklaşmaması için bir uzaklaştırma kararı da verdi.

Bu kararın ardından Alves'in avukatı hemen yorum yapmak için mevcut değildi ve kararın temyiz edilip edilmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Dani Alves, tecavüz suçundan hapis cezasının dörtte birini çektikten sonra kefaletle serbest bırakıldı

Son Dakika Spor Dani Alves, tecavüz suçundan hapis cezasının dörtte birini çektikten sonra kefaletle serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement