İnönü'de Şov Olsun! - Son Dakika
Spor

İnönü'de Şov Olsun!

İnönü\'de Şov Olsun!

Spor Toto Süper Lig'de Zirvenin Uzağında Kalan Beşiktaş, Bu Sezon Başarılı Sonuçlar Aldığı UEFA Avrupa Ligi'nde Moral Arıyor.

17.02.2011 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Beşiktaş, bu sezon başarılı sonuçlar aldığı UEFA Avrupa Ligi'nde moral arıyor. Siyah-beyazlı takım, 2. tur ilk maçında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, turun ilk maçında rakibi karşısında rövanş için avantajlı skor almaya çalışacak. Siyah-beyazlı ekiple Dinamo Kiev arasındaki karşılaşma Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak. Star TV'den naklen ekranlara gelecek bu zorlu maçı Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden de takip edebilirsiniz.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

HAKEMLER PORTEKİZLİ

Beşiktaş ile Dinamo Kiev takımları arasındaki maçta Portekizli hakemler görev alacak. UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk karşılaşmasını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Karşılaşmada Garcia'nın yardımcılıklarını Venancio Manuel Raposo Batista Tome ve Ricardo Jorge Ferreira Santos yapacak.

Joao Francisco Lopes Ferreira ve Bruno Alexandre Silva Esteves ilave yardımcı hakem olarak görev alırken, maçın dördüncü hakemi ise Paulo Jorge Lourenço Batista olacak.

ALMEIDA KADRODA, SIMAO VE FERNANDES YOK

Siyah-beyazlı takımın Dinamo Kiev ile oynayacağı karşılaşmada, devre arasında transfer edilen 3 Portekizli oyuncudan 2'si yer almayacak.

Kurallar gereği sadece 1 oyuncu oynatabilecek Beşiktaş, tercihini forvette Hugo Almeida'dan yana kullandı. Almeida, Dinamo Kiev karşısında gol ararken, bu oyuncu gibi devre arasında alınan Simao ve Fernandes ise kadroda bulunmayacak.

GUTİ BEKLENİYOR

Siyah-beyazlı ekipte ayrıca, sakatlığı nedeniyle iki maçtır forma giymeyen İspanyol yıldız Guti'nin de forma giymesi bekleniyor.

Guti'nin yokluğunda organize olmakta zorlanan Beşiktaş'ta ayrıca cezası nedeniyle Ankaragücü maçında forma giymeyen Quaresma da Dinamo Kiev maçıyla formasına yeniden kavuşacak.

HILBERT SINIRDA

Beşiktaş'ta Dinamo Kiev maçı öncesi Alman oyuncu Roberto Hilbert kart cezası sınırında bulunuyor. Grup maçlarında Porto ve CSKA Sofya maçlarında sarı kart gören Alman oyuncu, sarı kart gördüğü takdirde rövanş maçında cezalı duruma düşecek.

Ukrayna ekibinde ise Beşiktaş maçı öncesi Taras Mikhalik, Yevhen Khacheridi, Artem Milevski ve Roman Eremenko kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular kart görmeleri halinde rövanşta cezalı duruma düşecek.

KADROSUNDA 14 YABANCI FUTBOLCU VAR

Ukrayna'nın en önemli futbolcularından Andriy Shevchenko'nun da formasını giydiği Dinamo Kiev'in kadrosunda 14 yabancı futbolcu bulunuyor. Brezilyalı futbolcular 5 kişi ile başı çekerken Ukrayna ekibinde ayrıca 2 Nijeryalı, birer de Makedon, Faslı, Rumen, Hırvat, Arjantinli, Fin ve Sırp futbolcu forma giyiyor.

Dinamo Kiev'in bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki en golcü futbolcusu Artem Milevskiy oldu. Milevskiy, grup maçlarında oynadığı 6 karşılaşmada rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Ukrayna ekibinin diğer gollerini ise Eremenko, Kracheridi, Vukojevic, Yarmolenko ve Gusev attı.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Hakan

Ekrem

Sivok

İbrahim Toraman

İsmail

Hilbert

Aurelio

Ernst

Quaresma

Guti

Almeida

DINAMO KIEV

Shovkoskiy

Betao

Almeida

Khacheridi

Popov

Shevchenko

Vukojevic

Mikhalik

Yarmolenko

Eremenko

Milevskiy

STAT: Fiyapı İnönü

SAAT: 20:00

HAKEM: Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia (Portekiz)

YAYIN: Star TV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi

149. RANDEVU

Beşiktaş, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla İstanbul'da yapacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 149. karşılaşmasına çıkacak.

Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 148 maçtan 53'ünü kazanıp, 30'unda berabere kalırken, 65 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında bugüne kadar rakip fileleri toplam 182 kez havalandıran "Kara Kartallar", kalesinde ise 214 gol gördü.

TÜRK TAKIMLARININ BELALISI

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibi Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, Avrupa kupalarında Türk takımlarının oldukça zorlandığı bir ekip. Kupalarda bugüne dek Türk takımlarına karşı yaptığı maçlarda büyük üstünlük kuran Dinamo Kiev, elemeli turlarda daha önce 6 kez Türk ekiplerle eşleşirken, bu eşleşmelerin 5'inde turu geçen taraf oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İnönü'de Şov Olsun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement