Hollanda'da McDonald's şubeleri önünde İsrail protestosu - Son Dakika
Güncel

Hollanda'da McDonald's şubeleri önünde İsrail protestosu

Hollanda\'da McDonald\'s şubeleri önünde İsrail protestosu

Hollanda'da bir araya gelen gruplar, McDonald's şubelerinin önünde İsrail'i protesto etti. Göstericiler, ''McDonald's finanse ediyor, İsrail bombalıyor'', Özgür Filistin'', ''Gazze'deki soykırımı durdur'', ''Netanyahu terörist'' ve ''McDonald's saklanamazsın, soykırımı desteklemeyi bırak'' sloganları attı.

28.04.2024 16:17  Güncelleme: 21:02

Hollanda'da, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto eden gruplar, hazır yemek zinciri McDonald's'ın çeşitli kentlerdeki şubelerinin önünde gösteri yaptı.

İsrail ve McDonald's aleyhine dövizler taşıyan grup, şirketin Rotterdam merkezindeki şubesinin önünde bir araya geldi. Şubenin önüne Filistin bayrakları ile "McDonald's soykırımı besliyor", "Yaptığın soykırımın yanına ekstra patates kızartması ister misin?", "Gazze saldırı altında" yazılı dövizler asan ve yere yapıştıran göstericiler, McDonald's'ın önünden geçenlere İsrail'in Gazze'deki katliamlarını anlatan broşürler dağıttı.

Hollanda'da McDonald's şubeleri önünde İsrail protestosu

"MCDONALD'S FİNANSE EDİYOR, İSRAİL BOMBALIYOR"

Göstericiler, "McDonald's finanse ediyor, İsrail bombalıyor", Özgür Filistin", "Gazze'deki soykırımı durdur", "Netanyahu terörist" ve "McDonald's saklanamazsın, soykırımı desteklemeyi bırak" sloganları attı. Filistin destekçisi gruplar, diğer şehirlerdeki McDonald's şubelerinin önünde de eş zamanlı gösteriler yaptı.

Hollanda'da McDonald's şubeleri önünde İsrail protestosu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hollanda'da McDonald's şubeleri önünde İsrail protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Atilla Ata: Tebrik ediyorum, Müslüman olduğunu iddia eden ülkelerin yapamadıklarını siz yapıyorsunuz. 15 3 Yanıtla
  • barış özcan: Bizde heryer güllük merhaba maalesef. Uyuyoruz rahatsız etmeyinciyiz bu aralar, gerçi rahatsız olanlarda birşey yapmıyor. Gönderilen yardımlar, kadının dediği gibi, sadece tok ölmemize faydası oluyor. Hani Yasin'i Şerif ölüye değil diriye okunurya, O bizim gibi diri olupta müslümanlığı ölenler için söyleniyor. Uyan artık ey insanlık bu Müslüman kıyımı değil insan kıyımı,bu tam anlamıyla bir soykırım. 1 1 Yanıtla

Advertisement