İkisi de Mecbur! - Son Dakika
Spor

İkisi de Mecbur!

İkisi de Mecbur!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, evinde Elazığspor'u konuk ediyor.

21.12.2013 11:35

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'ya olaylı maçta kaybederek, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının biraz daha açılmasına neden olan Beşiktaş, yine aynı statta ancak bu kez ev sahibi unvanıyla Elazığspor'u konuk ediyor.

Üst üste puan kayıpları sonrası zirveden 12 puan geride kalan ve son maçta yaşanan gelişmeler nedeniyle oldukça yıpranan siyah-beyazlılar artık mutlak galibiyet hedefiyle Elazığspor karşısına çıkıyor. 10 maçlık mağlubiyet serisini Medical Park Antalyaspor karşısında noktalayan Gakkoş ise İstanbul'da sürpriz puanların hesabını yapıyor. Saat 19.00'da başlayacak ve Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

Seyircisiyle buluşacak

Beşiktaş, 4 maçlık seyircisiz oynama cezasını tamamlamasının ardından Elazığspor mücadelesiyle iç sahada seyircisiyle buluşacak. Ligin 5. haftasındaki Galatasaray derbisinde yaşanan olayların ardından 4 maç ceza alan siyah-beyazlı ekip, sadece kadın ve çocukların izlediği maçların ardından ilk kez bütün taraftarlarının desteğiyle 3 puan mücadelesi verecek.

'Büyükler'e dayanamıyor!

Elazığspor'un Süper Lig kariyerinde "Üç Büyükler"e karşı galibiyeti bulunmuyor.  Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı çıktığı toplam 20 maçın 15'ini yitiren, 5'inde sahadan beraberliklerle ayrılan Elazığ temsilcisi, Beşiktaş ile yaptığı 6 maçı da kaybetti.

Kadrolar

Hugo Almeida ve Ramon Motta'dan cezaları, Atiba Hutchinson ve Manuel Fernandes'den de sakatlıkları nedeniyle faydalanamayacak Beşiktaş'ın karşılaşmaya kalede Tolga, defansta Serdar, Sivok, Escude, Ersan, orta sahada Holosko, Veli, Necip, Oğuzhan, Olcay ve hücum hattında ise Mustafa Pektemek'ten oluşan kadrosu ile çıkması bekleniyor. Elazığspor'un olası ilk 11'i ise Ivesa, Hakan, Sow, Bilica, Çağlar, Vitolo, Sane, Serdar Özkan, Serdar Gürler, Köksal ve Deniz Yılmaz şeklinde…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İkisi de Mecbur! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement