Hawks Avantajı Geri Aldı! - Son Dakika
Spor

Hawks Avantajı Geri Aldı!

Hawks Avantajı Geri Aldı!

Atlanta Hawks, Indiana Pacers'ı deplasmanda ikinci çeyrekte fark yaratan oyunu ile 107-97 mağlup etti ve seride 3-2 öne geçti!

29.04.2014 11:01

Spurs'ten bu kez izin yok!

Atlanta Hawks, Doğu Konferansı'nda yarı finale yürüyor! Play-Off'lara son sıradan giren Hawks, Indiana Pacers'ı deplasmanda 107-97 mağlup etti ve kaybettiği saha avantajını geri alıp, seriyi 3-2'ye getirdi.

Bankers Life Fieldhouse'un ev sahipliği yaptığı maçın ilk çeyreğinde dengeli bir oyun ve 21-20'Lik Pacers üstünlüğü vardı. Ev sahibi ekip, Paul George ve Lance Stephenson'dan bulduğu 7'şer sayıyla hücumunu işletirken, Hawks Jeff Teague ile ayakta kaldı. Ancak ikinci çeyrek ilkinin tam tersiydi! Oyuna kenardan dahil olan Shelvin Mack ve Mike Scott ikilisinin sıra dışı performansı Hawks'ı maçta farka koştururken, konuk ekip bu periyotta kaydettiği 41 sayıdan 30'unu bu ikiliden buldu. 19 sayıda kalan Pacers ise skorer oyuncularını devreye sokamadığı ilk yarıyı 61-40 geride tamamladı.

Heat, Bobcats'i süpürdü!

İkinci yarıda Pacers oyuna geri dönebilmek için büyük bir çaba gösterirken, karşısında ciddi bir Hawks direnişi buldu. Stephenson'un 9 sayısıyla açtığı periyotta, George 18 sayıya ulaşarak, performansını biraz daha arttırsa da Hawks'ın Paul Millsap ve Teague'e yeni skor destekçileri bulmasıyla son 12 dakikaya 87-67 ile geride girdi. Saha avantajını kaybetmemek adına 20 sayılık farkı eritmek için mücadeleye dönen Pacers, rakibini çeyreğin ilk 7 dakikasında sadece 7 sayıda tutsa da, kendi hücumunu gerektiği kadar geliştiremedi ve bitime 1.54 kala 9 sayıya kadar düşürdüğü farkı kalan sürede kapatamayınca maçtan 107-97 mağlup ayrıldı. Seride 3-2 geriye düşen Pacers, böylece elenmekle yüz yüze geldi.

Mack'in 20, Scott'ın da 17 sayıyla kenardan gelerek zafere taşıdığı Hawks'ta Millsap 18 sayı, 8 ribaunt, 5'te 10 üç sayı isabeti ile oynayan Kyle Korver ise 16 sayı, 9 ribaundu ile takımlarının galibiyetine önemli katkılar yaptılar. Pacers'ta ise George 26 sayı, 12 ribaunt ve 6 asistine rağmen takımını galibiyete taşıyamazken, Stephenson, David West ve George Hill 16'şar sayıyla geceye nokta koydu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hawks Avantajı Geri Aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement