Hamza Hamzaoğlu: Ben Olsam Dzsudzsak'ı Almazdım - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu: Ben Olsam Dzsudzsak'ı Almazdım

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyuncusu Balazs Dzsudzsak'la ilgili "Ben olsaydım onu almazdım. Oyun yapıma çok ters futbolcu" dedi.

14.07.2016 09:22  Güncelleme: 09:25

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, AS TV'de yayınlanan Markaj Özel programının konuğu oldu. Hamza Hamzaoğlu, taraftarlarına önümüzdeki sene bambaşka bir Bursaspor izleteceklerini söyledi.

Her şeyin planladıkları gibi gittiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Kafamdaki kadro hazır. Bildiğimiz oyuncuları aldık. Yola bu şekilde çıkmak bana güven veriyor. Allahım bizi mahçup etmez inşallah" dedi. Genç teknik adam ayrıca Bursaspor'da çalışmanın her teknik adama olduğu gibi kendisine de ayrı bir sorumluluk verdiğini söyledi.

"DÜKKANINI UMUTLA AÇACAK"

Geçen sezonla ilgili düşüncelerini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, önemli konulara değinerek, "Geçen sezon hem mücadele hem de oyun anlamında benim istediğim bir takım sahada olamadı. Çünkü ben daha çok topa sahip olan, şut atan, orta yapan bir takım oluşturmayı hedefler ve planlarım. Zevk veren bir takım olmalı. Geçen sezon bunu yapamadık. Ama bu sene kendi oluşturduğumuz kadro ile bunu yakalacağımızı düşünüyoruz. Bu sene taraftarımız kaybetsek bile ertesi günü dükkanını umutla ve mutlulukla açacaktır" ifadelerini kullandı.

"KAFAMDAKİ OYUNCU DEĞİL"

Hamza Hamzaoğlu, Balazs Dzsudzsak'la ilgili şok açıklamalar yaptı. "Bursaspor'un oyun anlayışına uygun değil" diyen Hamzaoğlu, "Dzsudzsak'la mücadele yönünde ayrı düşüyoruz. Top rakipteyse bir kişi eksiksiniz demektir. Ben olsam Dzsudzsak'ı transfer etmezdim. Dzsudzsak iyi bir oyuncu ama benim oyun anlayışımda defansif yönde de bir şeyler üstlenmesi lazım. Şu anda Necid ile birlikte olmayacak gözü ile bakıyoruz. Ama gelirlerse mücadele edecek. Etmezse oturacak. Herkes için geçerli bu. Formasını terletmeyen, yenilgiyi kabullenen futbolcuyu ben kabul etmem" dedi.

Hamza Hamzaoğlu: Ben Olsam Dzsudzsak\'ı Almazdım

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu: Ben Olsam Dzsudzsak'ı Almazdım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kerem: Jem karacanı alırdın değil mi hocam. Ne anlarsın sen oyuncudan. 12 3 Yanıtla
  • Ukela: Bu sene Bursada tansiyon hastası sayısında patlama olacak gibi görünüyor . 8 2 Yanıtla
  • focus: Ya arkadaş sen konusma.sen konuşunca herşeyi berbat ediyorsun. Mecburmusun konuşmaya. Gs den bu yüzden kovuldun hala ders almamissin.bu gidişle bursadada çok kalmazsın. Yaz bunu biryere..... 6 3 Yanıtla
  • Yorumcu: Dğer dediyse saçma sapan bir açıklama. Oyuncunun degerini düßurmeye yönelik. Biraz acarmısın hangi oyun planı var ve bu oyuncu hangi konuda uymuyor. Sen antrönörsün oyuncuyu kazanmaya calışacaksın. Cok yakışıksız olmuş. 4 2 Yanıtla

Advertisement