G.Saray'ın anlaştığı iddia edilen eski futbolcusu Hakan Balta: Herhangi bir teklif almadım - Son Dakika
Spor

G.Saray'ın anlaştığı iddia edilen eski futbolcusu Hakan Balta: Herhangi bir teklif almadım

G.Saray\'ın anlaştığı iddia edilen eski futbolcusu Hakan Balta: Herhangi bir teklif almadım

Galatasaray'da gelecek sezon teknik direktör Fatih Terim'in ekibinde yer alacağı konuşulan eski futbolcu Hakan Balta, sarı kırmızılı kulüpten herhangi bir teklif almadığını söyledi.

22.07.2020 16:01  Güncelleme: 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da gelecek sezonun planlaması devam ederken kadro çalışmalarının yanı sıra teknik direktör Fatih Terim de ekibinde ciddi bir revizyona gidiyor.

Başarılı çalıştırıcının 1. yardımcısının Levent Şahin olduğu bilinirken geçtiğimiz dönemde yardımcı antrenör Hasan Şaş'ın ayrılığı ile başlayan değişiklik Selçuk İnan'ın futbolu noktalaması ve yeni sezonda Terim'in ekibinde olacağının açıklamasıyla devam etmişti.

Gelen son iddia ise Fatih Terim'in ekibinde yer alacak diğer ismin Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Balta olduğu şeklindeydi. Hakan Balta ile anlaşmanın sağlandığı haberleri sonrası deneyimli isim Spor Arena'ya konuştu.

"BANA HERHANGİ BİR TEKLİF GELMEDİ"

Hakan Balta çıkan haberleri basından takip ettiğini belirterek; 'Galatasaray'dan bana gelen herhangi bir teklif yok. Anlaşma olduğuna yönelik söylemleri basından görüyorum ancak şu an hiçbir şey yok.' diyerek Galatasaray ile anlaştığı şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığını ilk ağızdan açıkladı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor G.Saray'ın anlaştığı iddia edilen eski futbolcusu Hakan Balta: Herhangi bir teklif almadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement