Gremio, Joao Pedro'nun Fenerbahçe'ye transferi için anlaşma sağladı - Son Dakika
Spor

Gremio, Joao Pedro'nun Fenerbahçe'ye transferi için anlaşma sağladı

Gremio, Joao Pedro\'nun Fenerbahçe\'ye transferi için anlaşma sağladı

Brezilya Ligi takımlarından Gremio, Fenerbahçe'nin formasını giyen Joao Pedro'nun transferi için sarı-lacivertli ekip ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında 31 yaşındaki İtalyan santrfor ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Joao Pedro'nun bugün Porto Alegre'ye geleceği ve yarın sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 28 maça çıkan Pedro, 5 gol atarken 1 asist yapmıştı.

01.08.2023 09:14

Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio, Fenerbahçe forması giyen Joao Pedro'nun transferi için sarı-lacivertli ekip ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken takımdan ayrılacak isimler de belli olmaya başladı. Sarı-lacivertli ekip, geçtiğimiz sezon başında İtalyan ekibi Cagliari'den transfer ettiği 31 yaşındaki Joao Pedro ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Gremio, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Brezilya asıllı İtalyan santrfor için sarı-lacivertli kulüple anlaşmaya varıldığını duyurdu. Açıklamada Pedro'nun bugün Porto Alegre şehrine geleceği ve yarın sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi.

İtalyan forvet geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 28 maçta 5 gol atarken 1 de asist yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gremio, Joao Pedro'nun Fenerbahçe'ye transferi için anlaşma sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement