Göztepe 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı - Son Dakika
Spor

Göztepe 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Göztepe 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı

İzmir'in köklü kulüplerinden Göztepe, 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Taraftarlar Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na akın ederek meşaleler yakarak büyük bir coşku yaşadı. Göztepeli taraftarlar, yaktıkları meşalelerle geceyi aydınlatırken, söyledikleri bestelerle de ortamı şölen havasına çevirdi.

14.06.2023 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in köklü kulüplerinden olan Göztepe, kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na akın ederek büyük bir coşku yaşarken, yaktıkları meşalelerle geceyi aydınlattı.

Göztepe Spor Kulübü, 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Sarı-kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar akşam saatlerinden itibaren Göztepe Sahili, Güzelyalı Parkı, Göztepe Köprüsü gibi sembol yerlerde toplanmaya başladı. Taraftarlar toplandıktan sonra Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na akın etti. Saatler 22.00'ye kadar marşlar söyleyen taraftarlar, saat 22.00'de ise Göztepe Köprüsü'nün olduğu kısımda yan yan dizilerek meşaleleri ardı ardına yaktı. Göztepeli taraftarlar, yaktıkları meşalelerle geceyi aydınlatırken, söyledikleri bestelerle de ortamı şölen havasına çevirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement