Gönlüm: Gruptan İlk 2'de Çıkmak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Gönlüm: Gruptan İlk 2'de Çıkmak İstiyoruz

Gönlüm: Gruptan İlk 2\'de Çıkmak İstiyoruz

A milli Basketbol Takımı oyuncularından Kerem Gönlüm, hazırlık çalışmalarında tecrübelerini genç oyunculara aktarmaya çalıştığını söyledi.

16.07.2014 13:34  Güncelleme: 13:33

2014 FIBA Dünya Kupası hazırlılarını sürdüren A milli Basketbol Takımı oyuncularından Kerem Gönlüm, hazırlık çalışmalarında tecrübelerini genç oyunculara aktarmaya çalıştığını söyledi.

A Milli Takım'ın başarılı oyuncularından Kerem Gönlüm, Türkiye Basketbol Federasyonunu'nın internet sitesinden yaptığı açılamada, İspanya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

"BORMİO'DA AĞIR BİR KAMP SÜRECİ VAR"

Sezon bitiminde herkesin tatile gittiğini belirten Kerem Gönlüm, "Neticede buradaki kamp döneminde tempoyu arttırmaya başladık. Hepimizin üzerindeki hamlık atılıyor. Bormio'da ağır bir kamp süreci var. Umarım her şey bu şekilde keyifli devam eder" dedi.

"YENİDEN YAPILANMA İNŞALLAH HAYIRLI OLUR"

Milli basketbolcu, A Milli Takım'da Ergin Ataman ile yeni bir yapılanmaya gidildiğini hatırlatarak, " Bogdan Tanjevic, uzun yıllardır bu görevde bulunuyordu. Şimdi yeniden yapılanma inşallah hayırlı olur. Bu süreçte en doğru ismin Ergin Ataman olduğunu düşünüyorum. Sonuçta onun kariyeri tartışılmaz. Türk antrenör olması da önemli bir avantaj. Tanjevic'e de çok teşekkür ediyorum. Türk basketboluna çok büyük emeği geçti. Kendisini saygıyla selamlıyorum. Yeni jenerasyonda Kerem Tunçeri ile birlikte tecrübelerimizi arkadaşlarımıza aktaracağız. Bu jenerasyonla birlikte umarım Türk basketbolu iyi yere gelir" diye konuştu.

"GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

FIBA Dünya Kupası'nda kolay rakip olmadığını ifade eden başarılı oyuncu, "Maçlar sahada oynanmadan kazanılmıyor. Biz kalitemizle, oyuncu kadromuzla ve takım yapımızla gruptan ilk ikide çıkmak istiyoruz. Maç maç düşünüp gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki bu takım genç ve basketbola aç bir takım. Bu takıma ağabeylik yapacağız. Ancak maçların sonuçları sahada belli oluyor. Kazanıp kaybedebiliriz ama mücadeleyi, takımdaşlığı ve birlik beraberliği sonuna kadar ay-yıldızlı forma altında göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gönlüm: Gruptan İlk 2'de Çıkmak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement