Galatasaray Yıldız İsim ile Gizlice Görüştü - Son Dakika
Spor

Galatasaray Yıldız İsim ile Gizlice Görüştü

Galatasaray Yıldız İsim ile Gizlice Görüştü

Galatasaray'da Mehmet Özbek ve Cenk Ergün'ün, Milano'da yıldız isimle transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

09.04.2017 16:05

Galatasaray'da Mehmet Özbek ve Cenk Ergün'ün, Milano'da Jose Sosa ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in kardeşi bilindiği gibi kulüpteki sportif kararlara imza atabiliyor ve başkanın danışmanı görevini de sürdürüyor. Başkanın gizli transfer görüşmelerinde özellikle Mehmet Özbek'i görevlendirdiği sızan haberler arasında.

Fotospor'un haberien göre, Mehmet Özbek'in Cenk Ergün ile birlikte geçtiğimiz hafta Milano'da eski Beşiktaşlı oyuncu Jose Sosa ile bir araya geldiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Transfer görüşmesinden sezon sonu tekrar görüşelim kararı çıktı. Wesley Sneijder'in takımdan ayrılma ihtimaline karşı 10 numara pozisyonu için çalışmalara şimdiden başlayan sarı-kırmızılılarda ilk hedefin Arjantinli oyuncu olduğu öğrenildi.

Süper Lig'i çok iyi bilen ve uyum sorunu yaşamayacağı için Jose Sosa'yı transfer etmeyi düşünen Galatasaray'da, Sneijder ile sorun yaşayan Igor Tudor'un da onayının alındığı belirtildi.

Devre arasından Fenerbahçe'nin kapısından dönen Sosa'nın artık sezon sonunda Milan'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Milan'ın teknik Direktörü Vincenzo Montella ile yıldızı bir türlü barışmayan oyuncu bu sezon Serie A'da sadece 3 maçta 90 dakika forma giydi. Toplamda 15 resmi müsabakada Milan forması giyen Sosa 2 asist yaptı.

Kaynak: Fotospor

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray Yıldız İsim ile Gizlice Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement