Galatasaray Liv Hospital'de Ergin Ataman, İstifa Noktasına Geldi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital'de Ergin Ataman, İstifa Noktasına Geldi

7 aydır maaş alamayan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, yönetimin kendisine görevde olmayacakları dönemle ilgili senet vermesine sinirlendi.

08.02.2015 14:23  Güncelleme: 14:40

Galatasaray Liv Hospital'daki ekonomik kriz artık zirve yaptı ve koç Ergin Ataman istifa noktasına geldi.

7 aydır maaşını alamayan Ergin Ataman, 2 hafta önce yönetici Can Topsakal ile dunumuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Topsakal Ataman'a sorunu bu hafta çözeceğinin sözünü verdi. Ancak bu durum gerçekleşmedi. Maccabi maçından 1 gün önce Ataman, Can Topsakal ile yeniden bir araya geldi. Topsakal, başarılı koça Haziran ayı vadeli senet teklifinde bulundu. Ataman ise "Siz Haziran'da yoksunuz. Neden bana olmayacağınız dönemle ilgili senet veriyorsunuz" yanıtını vererek teklifi reddetti.

ERGİN ATAMAN İHTARNAME ÇEKMEYİ PLANLIYOR

Ergin Ataman'ın bu sezondan 850 bin euro alacağı bulunuyordu. Ataman, Cuma gününe kadar ödeme yapılmasını bekledi ancak ödeme gerçekleşmedi. Ergin Ataman ise haklarını kaybetmemek için Pazartesi günü kulübe ihtarname çekmeyi planlıyor.

DAHA ÖNCE TWEET ATMIŞTI

Ataman, daha önce twitter adresinden "Galatasaray sevgim, kazanma hırsım ve mücadelem asla bitmek ancak her insanın bir sabrı, iyi niyetinin bir sınırı vardır." şeklinde tweet atmıştı.

Galatasaray Liv Hospital\'de Ergin Ataman, İstifa Noktasına Geldi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital'de Ergin Ataman, İstifa Noktasına Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bedel: Bjk'ye yaptıklarının bedelini ödüyor 2 4 Yanıtla
  • Serdar Arslan : Ne sizin nede oyuncakların hakları para ile ödenmez hocam ne yapsanız yerden göğe kadar Haklısınız!!! Bayan basket ve engelsiz basket takımımızında hakları ödenmez yöneticiler utansın şampiyon olan Aslan gibi mücadele eden Oyuncuları bu durumları düşürdüğü için :(( 6 0 Yanıtla
  • kayi boyundan Ertugrul: Adamsin hocam... 0 0 Yanıtla
  • Cemo: adam hakli ama iste bunlar Unal Aysalin eseridir ve utanmadan diyordu GS durumu kotu degil. Bakti ki olmayacak , comertce harcadigi paralar bitince, kacti gitti. Kendine yakisani yapti. Kesinlikle ibra edilmemesi lazim!! 0 0 Yanıtla

Advertisement