Galatasaray Liv Hospital'da Ödeme Krizi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital'da Ödeme Krizi

Galatasaray Liv Hospital\'da Ödeme Krizi

Sarı kırmızılı oyuncular, paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadı Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Topsakal: "Bankada bir aksilik oldu.

19.01.2015 23:57

Geçen hafta THY Avrupa Ligi'nde zorlu Sırbistan deplasmanında Kızılyıldız Telekom'u yenerek önemli bir galibiyet alan Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nda, oyuncular paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Topsakal, NTV Spor'da yaptığı açıklamada, bir yanlışlık olduğunu belirterek, "Bankada bir aksilik oldu. Bir hata yapmışlar. Bunu yarın çözeceğiz. Yanlış anlama olmuş, yarın akşam 5'teki idmana herkes gelecek" dedi.

Topsakal, oyuncuların 3 aydır alacaklarının verilmediği ve perşembe günü Alba Berlin ile oynanacak Avrupa Ligi maçında da sahaya çıkmayacakları şeklinde iddiaların olduğunun belirtilmesi üzerine, "Oyuncular maaşlarını 2 ay geç alıyorlar ama bunları oyuncularla konuştuk. 2 ay geriden geliyoruz, Galatasaray'ın sorunları var ama her ay ödeme yapıyoruz. Bu ay 1-2 gün gecikme oldu. Takımla yarın 10.30'ta randevumuz var. Bu konuyu bitireceğiz. Benimle temasa geçmemeleri, çok ayıp etmişler. Onlarla konuştum. Çok üzüldüm ve sinirlendim" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital'da Ödeme Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement