Galatasaray'la Melo'nun Yolları Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'la Melo'nun Yolları Ayrılıyor

Galatasaray\'la Melo\'nun Yolları Ayrılıyor

Galatasaray'da takım arkadaşlarına bir türlü kendini sevdiremeyen Felipe Melo için artık ayrılık kaçınılmaz bir durum oldu.

10.06.2015 08:42

Son 4 sezonda gelen 3 şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Felipe Melo artık Galatasaray ile tam anlamıyla yol ayrımına girdi. Geldiği günden bu yana saha içindeki agresif tavırları nedeniyle rakipleri ile sürekli gerilim yaşayan Sambacı, bunu kendi takım arkadaşları ile de sık sık tekrarlamaya başlayınca hem yönetimin hem de teknik heyetin sabrı taştı.

SONUNU HAZIRLADI

Riera'yı Florya'da döven, Gökhan Zan ile idmanda tartışan Brezilyalı oyuncu bunun yanı sıra çok sayıda da vukuata imzasını atarken son olarak kupa maçında Sabri ile de saha içinde kavga etmesi sonunu hazırladı.

MELO'NUN KAFASI KARIŞIK

Sadece kavga ettiği takım arkadaşları ile değil tüm futbol takımında kendisi ile yıldızı barışan kimsenin bulunmaması Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin çare aradığı bir sorun olurken gelen teklifler nedeniyle oyuncunun da kafası karıştı.

MİLADI DOLDU!

Inter'in yanı sıra Arsenal ve Katar'dan da teklif alan oyuncu, Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçı öncesinde bunu Hamzaoğlu'na iletti ve ayrılmak için nabız yokladı. Hocasının sözleşme uzatma konusunda fikrini de isteyen Melo, "Ayrılmak isteyeni takımda tutamayız" yanıtı sonrasında tam anlamıyla ipleri koparırken yönetim de Brezilyalı'nın Türkiye'de miladının dolduğu düşüncesini paylaşınca ayrılık kaçınılmaz hale geldi.

1 HAFTA İÇİNDE NETLEŞİR

1 sezon daha kontratı bulunmasına rağmen kurallar gereği gelecek sezon alacağı 3.1 milyon Euro'yu bonservis olarak getirmesi durumunda serbest kalacak olan Melo için menajeri de temaslara başlarken, 1 hafta içinde transferin netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'la Melo'nun Yolları Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • hakikat: Adamın DİBİ emre,ye volkan,a bakınca insan evladı MELO,yu şikebahçeçiler ile beşiktaşlılar sevmez niye ikisini,de kuyruk acısı var"melo,ya laf atanlar önce kendi kapısının önünü süpürecekler"emek hırsızları 2 5 Yanıtla
  • Emrah taşkın: Melo galatasaray'a faydalı oldu ama zararı daha çok oldu 2 4 Yanıtla
  • muratti: adamsın Melo... Önemli olan yeteneğin hırs olabilir.Yorumlarda git diyenlerde ya fenerli yada beşiktaşlı. 4 1 Yanıtla
  • muratti: adamsın Melo... Önemli olan yeteneğin hırs olabilir.Yorumlarda git diyenlerde ya fenerli yada beşiktaşlı. 5 0 Yanıtla
  • MEHMET: fenevliler ve 8taşlılar dua ediyodur giderse konvoy yaparsınız ezikler 4 1 Yanıtla
  • giresun: herzaman söylüyorum defolsun gitsin 2 0 Yanıtla
  • Gs: Yahu yalan haber yapıp durmayın Hamza hoca melo yu bırakmam diyor siz hala gidecek diyorsunuz. 2 0 Yanıtla
  • K.ATASEVER: Hahahha GS YE ACİ ACİ GİRDİ AGLAMA GS AGLAMAA HAAAAHA 0 1 Yanıtla
  • vatto66: gençler sakin olun... 1 0 Yanıtla
  • vatto66: herkes eteğindeki taşları döksün bence... 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement