Muslera'nın sakatlığının ardından Galatasaray, 10 yıl sonra kaleci arayışlarına başlayacak - Son Dakika
Spor

Muslera'nın sakatlığının ardından Galatasaray, 10 yıl sonra kaleci arayışlarına başlayacak

Çaykur Rizespor deplasmanında hem 3 puanı hem de 4 futbolcusunu kaybeden Galatasaray, 10 yıl sonra kaleci arayışına başlayacak. Muslera'nın sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olmasının ardından sarı-kırmızılılar, as kaleci için tüm ligleri tarayarak istediği özellikte bir isim bulacak.

15.06.2020 11:35  Güncelleme: 12:36

Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanından ağır yaralı döndü. Fatih Terim'in öğrencileri karşılaşmayı 2-0 kaybederken sarı-kırmızılı takımın şimdiden efsane haline gelen kaptanı Fernando Muslera'nın sağ ayak tibia ve fibulası kırıldı. Sağ dizine darbe alan Florin Andone de yüksek olasılıkla sezonu kapattı. Sarı kart sınırındaki Ryan Donk ve kırmızı kart gören Adem Büyük, Gaziantep FK maçı öncesi cezalı duruma düştü.

SAVUNMA VE HÜCUM EKSİK

Marcao ve Luyindama'dan yoksun olan Galatasaray'ın savunmadaki eksiklerinin arasına Donk da katılırken, teknik direktör Fatih Terim'in elinde orijinal stoper sadece Ahmet Çalık ve genç Emin kaldı. Sarı-kırmızılılarda santrfor bölgesindeki tek oyuncu ise şu an için Radamel Falcao.

7'DE 7 TEK HEDEF

Şampiyonluk yarışında Trabzonspor ve Başakşehir'in 6'şar puan gerisine düşen sarı-kırmızılılarda kalan 7 maçın hepsini kazanmak tek hedef haline gelirken, teknik heyet şampiyonluk inancını yeniden yerleştirmek ve motivasyonu güçlendirmek için dün geceden itibaren çalışmalara başladı. Pes etmeyeceklerini belirten Terim, takımı çok daha sıkı bir programa sokacak.

YILLAR SONRA KALECİ ARAYIŞI

Fernando Muslera'nın sakatlığı ilk öngörülere en az 6 ay sürecek. Gelecek sezonun ilk yarısında da oynaması zor olan Uruguaylı file bekçisinin yerine sarı-kırmızılılar uluslararası görev yapmış yeni bir kaleci arayacak. Sarı-kırmızılılar yaklaşık 10 yıl üzerine as kaleci için tüm futbol liglerinde tarama yapacak.

Muslera\'nın sakatlığının ardından Galatasaray, 10 yıl sonra kaleci arayışlarına başlayacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Muslera'nın sakatlığının ardından Galatasaray, 10 yıl sonra kaleci arayışlarına başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • LAZOĞLU: AFFERİN ÜNAL HOCA AFFERİN RİZEYE G.SARAYI HİÇ SEVMEM YARIŞTANDA KOPTUNUZ BETER OLUN 4 14 Yanıtla
    Ender 08: İster fener olsun ister beşiktaş Galatasaray olsun önemli olan futbolcu sağlığıdır bize Trabzonspor lular olarak geçmiş olsun demek gerekir beddua etmek yakışmaz. 10 0 mert aydemir: sen kimsin hadsiz siz beter olun 4 2 .......: kına yak 3 1
  • Fb li: Muslera Türkiye ye gelmiş en faydalı yabancı oyuncu. 8 1 Yanıtla
  • tamtam: taffarel geçsin 4 3 Yanıtla
  • ali: çok kişilikli ve kaliteli bir oyuncu 6 0 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: Hayrettin gibi birini bulursunuz artık 3 2 Yanıtla
  • DALAMANLI: BİR TRABZON SPOR TARAFTARI OLARAK MUSLERA YA GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFA VERSİN ÖNCE SAĞLIK KISA ZAMANDA FUTBOLA DÖNMESİ DİLEĞİMLE 3 1 Yanıtla
    asadi: İLGİ GÖRMEK İÇİN BİR TRABZON TARAFTARIMIŞ KÜFÜR EDİN BİR BİRİNİZE SONRA YALANDAN ALLAH ŞİFA VERSİN 3 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement