Galatasaray'da Sportif Direktör Erdal Keser Oluyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Sportif Direktör Erdal Keser Oluyor

Galatasaray\'da Sportif Direktör Erdal Keser Oluyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Erdal Keser'le sportif direktörlük görevi için anlaşma sağladı.

08.06.2014 15:05  Güncelleme: 16:09

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yönetim ve Florya’da değişikliklere gitme kararı aldı. Futbol takımı için iki yöneticiye yetki vermesi beklenen Aysal’ın, Sportif Direktör Tomas Ujfalusi ile de yollarını ayırması bekleniyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Hürriyet’ten Ali Naci Küçük’ün haberine göre Ujfalusi’nin performansından memnun kalmayan Aysal, Erdal Keser’e teklif götürdü. Haberde futbolculuk, kaptanlık ve Gerets dönemindeki yardımcılığı nedeniyle kulübü çok iyi tanıyan efsane isimle anlaşma sağlandığı iddia edildi.

UJFALUSİ’YE YOL GÖRÜNDÜ

Geride kalan sezonda Sportif Direktörlük görevine Tomas Ujfalusi’yi getiren Aysal, aylık 20 bin Euro ücret karşılığında görev yapan eski kaptanlarıyla yolları ayıracak. Bu pozisyon için ise efsane bir isim ile anlaşma sağlandı. Bir dönem sarı-kırmızılı forma altında sayısız başarılara imza atan Keser, yeni sportif direktör olacak.

GÖREVE GETİRMEYİ DUYURACAK

Roberto Mancini ile önümüzdeki hafta İstanbul’da bir araya gelecek olan Başkan Ünal Aysal, bu düşüncesini ve kararını deklare edecek. İtalyan hoca ile fikrini paylaştıktan sonra Ünal Aysal, Erdal Keser’in yeni görevine getirildiğini duyuracak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Sportif Direktör Erdal Keser Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement