Şükrü Ergün: Hajrovic Galatasaray'ın Oyuncusu - Son Dakika
Spor

Şükrü Ergün: Hajrovic Galatasaray'ın Oyuncusu

Şükrü Ergün: Hajrovic Galatasaray\'ın Oyuncusu

G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Hajrovic'in maaşında ufak gecikme oldu ama şu an alacağı yok. Kendisi G.Saray'ın oyuncusu." dedi.

26.05.2014 21:20  Güncelleme: 22:07

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, merak edilen konulara açıklık getirdi. Ergün, en çok merak edilen konulardan biri olan Didier Drogba’nın yerine kimin geleceği konusunda şunları söyledi:

"DROGBA'NIN YERİNE İYİ BİR OYUNCU GELECEK"

"Tabi Galatasaray’ın ve ülkemizin gerçekleri var. Mali kısıtlamalar söz konusu. Ama Drogba’nın yerine iyi bir oyuncu gelecek. Buna çilek mi dersiniz bilemem."

HAJROVIC GALATASARAY'IN OYUNCUSU

Türkiye’deki en iyi teknik direktörün Mancini, golcünün ise Burak olduğunu kaydeden sarı kırmızılı yönetici "Hajrovic’in 'Bir yere gitmedim Galatasaray’dayım' beyanatı var. Şu anda kulüpten alacağı yok, ufak bir gecikme oldu ama şu anda alacağı yok. Kendisi Galatasaray’ın oyuncusu" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Şükrü Ergün: Hajrovic Galatasaray'ın Oyuncusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • taraftar: şükür beyin fotoğraftaki haline balışırsa hayroviçin parasını basın mensupların dan ödünç alımş gibi mahçup bir görünüm :))) 2 2 Yanıtla
  • GÜRKAN: lafa gelince bol sporcuların maaşlarına gelince sallama adam haklı.avrupada oynarken parasını alıyor alışmamış türkiyedeki düzene. 3 0 Yanıtla

Advertisement