Galatasaray, Alman ekibi Borussia Dortmund'dan 17 yaşındaki futbolcu Gökdeniz Gürpüz'ü transfer ettiğini açıkladı. - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Alman ekibi Borussia Dortmund'dan 17 yaşındaki futbolcu Gökdeniz Gürpüz'ü transfer ettiğini açıkladı.

Galatasaray, Alman ekibi Borussia Dortmund\'dan 17 yaşındaki futbolcu Gökdeniz Gürpüz\'ü transfer ettiğini açıkladı.

Galatasaray, Alman ekibi Borussia Dortmund'dan 17 yaşındaki futbolcu Gökdeniz Gürpüz'ü transfer ettiğini açıkladı.

21.09.2023 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Alman ekibi Borussia Dortmund formasını giyen 17 yaşındaki orta saha Gökdeniz Gürpüz'ü 3 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "25.02.2006 doğum tarihli profesyonel futbolcu Gökdeniz Gürpüz'ün transferi konusunda Borussia Dortmund Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 220 bin Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Futbolcuyla ise 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi.

GÖKDENİZ GÜRPÜZ: UZUN YILLAR BU FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM

Galatasaray'ın yeni transferi Gökdeniz Gürpüz, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Böyle büyük bir takıma geldiğim için çok heyecanlıyım. Uzun yıllar bu formayı giymek istiyorum" ifadelerini kullandı.

SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİ

Genç orta saha oyuncusu daha sonra kulübün sponsor hastanesinde sağlık kontrollerinden geçti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Alman ekibi Borussia Dortmund'dan 17 yaşındaki futbolcu Gökdeniz Gürpüz'ü transfer ettiğini açıkladı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement