Hajrovic, Galatasaray'ı Zarara Uğrattı - Son Dakika
Spor

Hajrovic, Galatasaray'ı Zarara Uğrattı

Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği İzet Hajrovic sarı kırmızılıları büyük bir zarara uğrattı.

30.06.2014 10:16  Güncelleme: 11:51

Devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Bosnalı İzet Hajrovic'in Galatasaray'a faturası ağır oldu.

FIFA'DAN HAJROVIC'E GEÇİCİ LİSANS

Sarı kırmızılı kulübün Grasshoppers'tan 3.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Boşnak futbolcu alacaklarını alamadığı gerekçesiyle Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etmiş ve kendisine geçici lisan çıkartılmasını sağlamıştı.

11.5 MİLYON'LUK ZARAR

Bosnalı futbolcu bu hamlesiyle birlikte Galatasaray'dan ayrılsa bile kulübe bonsevis bedeli kazandırmayacak. Bunun yanı sıra oyuncunun bonservisi için 3.5 milyon Euro ve oyuncunun maaşı olan 550 bin Euro'yu ödeyen sarı kırmızılıar yaklaşık 11.5 milyonluk bir zarara uğramış olacak.

AYSAL: GEÇİCİ LİSANS VERİLMEDİ

Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Werder Bremen’in transfer etmek istediği Hajrovic için FIFA’nın geçici lisans verdiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtip, Bu konuyu araştırdık. Böyle bir gelişme FIFA’da şu an yok. Bu maksatlı ortaya atılan bir iddia. Ayrıca Alman kulübünün, yüzde 100 haklı olduğu kanıtlanmamış, kulübü ile ihtilaf halinde olan bir oyuncuyu bize danışmadan kadrosuna katmaz. Werder Bremen ya da bir Alman kulübü etik olarak böyle bir transfer girişiminde bulunmaz” yorumunu yaptı.

Hajrovic, Galatasaray\'ı Zarara Uğrattı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hajrovic, Galatasaray'ı Zarara Uğrattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gs: Lan Sen Ne Para Göz Bir Futbolcuymuşsun Adi Serefsiz.!!! 14 6 Yanıtla
  • harun: ne mutlu oldum anlatamam kedilerin parası buhar olup uçmuş bundan bir kaç yıl önce taraftarından para topluyorda dilenci gibi şimdi o paranın deyerini bilmiyorlar beter olsunlar :) 5 14 Yanıtla
  • promethus: nasıl bir üçkağıtçı çıktın lan.adam oynamadan trilyonlar alıp gidecek.insanın bir vicdanı olur.tamam oynadığın süre zarfında paranı alırsın ama oynamadığın 4 yılın ücretini istemen adilik,fırsatçılık. 13 4 Yanıtla

Advertisement