Galatasaray 5 Futbolcu İçin Borsaya Açıklama Yaptı - Son Dakika
Spor

Galatasaray 5 Futbolcu İçin Borsaya Açıklama Yaptı

Galatasaray 5 Futbolcu İçin Borsaya Açıklama Yaptı

Galatasaray, oyuncuları Riera, Bruma, Amrabat ve transfer etmek istediği Koray Günter ve Ontivero için KAP'a açıklamada bulundu.

29.01.2014 21:06

Galatasaray, takımdan ayrılması daha önceden kesinleşen Albert Riera, Nordin Amrabat ve Bruma ile ilgili açıklama yaptı. Ontivero ve Koray Günter ile görüşmelere başladığını ise borsaya bildirdi.

İşte o açıklamalar:

ALBERT RIERA:

"Profesyonel futbolcularımızdan Albert Riera Ortega'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hakedişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır."

NOUREDDINE AMRABAT:

"Profesyonel futbolcularımızdan Noureddine Amrabat'ın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Malaga Club de Futbol S.A.D'a geçici transferi konusunda 300.000 Euro bedelle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri Şirketimiz tarafından ödenecektir."

BRUMA:

"Profesyonel futbolcularımızdan Armindo Tue Na Bagna 'Bruma'nın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü' geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri Şirketimiz tarafından ödenecektir."

KORAY GÜNTER:

"Borussia Dortmund ile Koray Günter'in transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

LUCAS ELIAS ONTIVERO:

"Centro Atlético Fenix ile Lucas Elias Ontivero'nun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray 5 Futbolcu İçin Borsaya Açıklama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement