G.saray'ı Yenmek İçin Her Şeyi Yapacağız - Son Dakika
Spor

G.saray'ı Yenmek İçin Her Şeyi Yapacağız

G.saray\'ı Yenmek İçin Her Şeyi Yapacağız

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Galatasaray maçından puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

22.02.2013 14:46

Başkan Türkmen, Galatasaray deplasmanının zor olduğunu vurgulayarak, "Çok zor bir maç. Hem Galatasaray hem de bizim için zor bir maç. Galatasaray'ın büyük bir taraftar desteği olacak. Biz de ikinci devreye iyi başladık. Geçen hafta galibiyeti kaçırdık. Galatasaray'dan puan almak için her şeyi yapacağız.

Takımımız iyi çalışıyor. İbrahim Kaş'ın sakatlığı bizi olumsuz etkiledi ama yine yerini dolduracak arkadaşlar var. İkinci devrenin altıncı maçı inşallah bizim istediğimiz şekilde sonuçlanacak diye düşünüyoruz. Biz bu anlamda umutluyuz. Oynanacak 12 maçtan bir tanesi önemli bizim hedeflerimiz açısından. Galatasaray deplasmanı zor bir deplasmandır. Şunu unutmamak gerekiyor. Anadolu takımları oradan 3 puan 1 puan alanlar oldu. Biz de onların yaptığını yapabiliriz" dedi.

"SOKAK DEDİKODULARI İLE İLGİLENMİYORUM"

Orduspor'un önümüzdeki haftalarda istediği yerlerde olacağını belirten Başkan Türkmen, 'Bu takım düşecek' gibi söylemlerle ilgilenmediklerini ifade etti. Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Ligin sonundaki takım düşmekten bahsetmezken ben sokak dedikoduları ile ilgilenmiyorum" diyerek şöyle konuştu:

"Bu takım çok iyi bir takım. Ciddi emekler verdik. Çok iyi çalışıyor. Bu takım şu anda yaptığımız yatırıma göre bulunduğumuz yer burası değildir. Biz kadromuza güveniyoruz. İleri ki haftalarda Orduspor'un çok iyi yerlerde olacağını hepimiz birlikte göreceğiz. Ben buna inanıyorum. Şuanda 19'a 43 puan arasında bütün takımlar. Diğer takımlar 3'er 3'er puanları topluyor da biz mi toplayamıyoruz. Lig'in ilk beş haftasında alınacak 15 puanın 10 puanını Kayserispor almış 1. sırada yer alıyor. Biz 9 puan kaybetmişiz. Bu sene çok garip bir lig oynanıyor. Bizim için her puan çok önemli. Biz önümüze bakıyoruz, çalışıyoruz ve karşılığını mutlaka alacağız."

Recep Altun - İHA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor G.saray'ı Yenmek İçin Her Şeyi Yapacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement