Futbol Direktörü Adaylarını Açıkladı - Son Dakika
Spor

Futbol Direktörü Adaylarını Açıkladı

Futbol Direktörü Adaylarını Açıkladı

Faruk Süren, futbol direktörlüğü için Mustafa Denizli, Erdal Keser ve Cüneyt Tanman üçlüsünden birinin çare olabileceğini söyledi.

16.11.2013 10:50

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, " Mustafa Denizli, Erdal Keser ve Cüneyt Tanman camianın içini dışını bilen isimler. Bu üçlüden birinin futbol direktörü olmasından yanayım" dedi. Terim'in Floryada sorumlu olmasının tecrübeli teknik adamı mutlu ettiğini söyleyen Süren, "Mancini ise sadece saha içinin patronu" diye konuştu.

Galatasaray'dan bir açıklama daha

Sportif direktör olarak gelecek kişinin sınırlarının iyi belirlenmesi gerektiğine dikkat çeken Faruk Süren, "Eğer bu isim teknik direktörmüş gibi davranırsa o zaman haddini aşmış olur" ifadesini kullandı.

'Ahlaksızlığın bedelini ödeteceğiz'

Fenerbahçe maçında Cris-tian'ın G.Saray formasını beline takmasıyla ilgili açıklama yapan Galatasaray, "Fenerbahçe maçından sonra yaşanan çirkin olayların örtbas edilme çabalarını takip ediyoruz. Türk bayrağını, Galatasaray formasını ahlaksızca aşağılamaya çalışanlar bedelini hukuk devleti ilkeleri içinde ödeyene kadar mücadelemiz sürecek" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Futbol Direktörü Adaylarını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement