Ferhat Göçer Lisanslı Futbolcu Oldu - Son Dakika
Spor

Ferhat Göçer Lisanslı Futbolcu Oldu

Ferhat Göçer Lisanslı Futbolcu Oldu

Bugüne dek yakın dostlarıyla maç yaparak futbol hasretini dindiren Ferhat Göçer, Türkiye Futbol Federasyonu'nun lisanslı sporcusu oldu.

17.02.2015 08:54  Güncelleme: 08:57

Asıl mesleği doktorluk olmasına rağmen yorumculukta önemli başarılar kazanan ve Sarıyer Spor Kulübü'nün yöneticiliğini yapan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, futbola olan tutkusunu resmiyete döktü.

44 YAŞINDA FUTBOLCU OLDU

Hürriyet'in haberine göre; Bugüne dek yakın dostlarıyla maç yaparak futbol hasretini dindiren Göçer, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) lisanslı sporcusu oldu. 44 yaşındaki Ferhat Göçer TFF kontrolünde gelecek hafta start alacak olan Master Ligi'nde mücadele eden Üsküdar Masterler Futbol Kulübü ile anlaştı.

"BİZDE PARA KONUŞULMAZ"

Aynı zamanda Spor Toto 2. Lig takımlarından Sarıyer'deki yönetim kurulu üyeliğini de sürdüren ünlü sanatçı, futbol aşkını ve hedeflerini şöyle anlattı: "Futbol, hem oynayana hem izleyene zevk vermeli. Bizde para konuşulmaz! Bu işi profesyonel olarak yapanlar da aldıkları ücretlerin karşılığını vermeli. Ben bu yaşımda birçok projemi iptal ederek futbolcu lisansı çıkardım.

"GELECEK HAFTA LİGDE TER DÖKECEĞİM"

Gelecek haftadan itibaren Üsküdar Masterler Kulübü formasıyla ligde ter dökeceğim. Çok iyi bir kadromuz var. Mustafa Yazıcı, Uğur Özcan, Levent Köse ve Çetin Savaş gibi, gençlere taş çıkartacak kadar iyi oyunculara sahibiz. Oynadığımız beş hazırlık maçını da kazandık. Umuyorum ki ligde de çok başarılı olacağız. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ferhat Göçer Lisanslı Futbolcu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • haşoo: tipsiz ördek, , parayı buldun ilk eşnini de bıraktın, , bu yüze kim bakar paran olmasa 26 4 Yanıtla
  • tolga: aksama sabaha yeni albumu cikar iyi reklam yapmis helal 8 3 Yanıtla
  • Sinan: Helal sana 2 7 Yanıtla
  • Sinan: Helan sana 1 8 Yanıtla
  • hülooğğğ: adamın müzik zevki de çabuk bitmiş önce doktor du müziğe geçti parayı buldu karıdan vazgeçti şimdi de müzikten geçmiş sırada futbol var sakatlandı haberlerini duyarız 2 0 Yanıtla

Advertisement