Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Alper Potuk, antrenmanın tamamında takımla çalıştı Karın adalesinde ağrıları bulunan Hasan Ali Kaldırım dinlendirilirken, Serdar Kesimal da çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bıraktı.

10.04.2014 14:29

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan ve 1 saat 20 dakika süren çalışmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Sarı-lacivertli futbolcular günü, tam sahada yapılan çift kale maçla noktaladı. Altyapı takımlarında 9 genç oyuncu da A takımla çalıştı.

Alper Potuk, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Karın adalesinde zorlama bulunan Hasan Ali Kaldırım dinlendirilirken, sağ arka üst adalesinde ağrı bulunan Serdar Kesimal da çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bıraktı. Gökhan Gönül ve Egemen Korkmaz ise özel program dahilinde hazırlıklarını sürdürdü.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü'nün sponsorlarından MNG Kargo'nun yöneticileri, futbol takımı ve teknik heyeti ziyaret ederek, teknik direktör Ersun Yanal ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sarı-lacivertliler Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement