Fenerbahçe'den resmen ayrıldı! 20 yıllık yuvadan ayrılışı duygusal anlara sahne oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den resmen ayrıldı! 20 yıllık yuvadan ayrılışı duygusal anlara sahne oldu

20 Yıldır Sarı-Lacivertli kulübün bir numarası arasında yer alan Volkan Demirel, bugün resmen Fenerbahçe'den ayrıldı. Yardımcı antrenörlükten teknik direktörlüğe geçmek istediği için Ali Koç'un 'kal' teklifini duygusal bir şekilde geri çevirdiği bilinirken, konuyu basın toplantısında anlatan Volkan Demirel, o anlarda duygusallaştı ve gözleri doldu. Başkan Ali Koç da Volkan'ın sesi titremesiyle, "Vedalar zor" dedi.

14.07.2021 12:22  Güncelleme: 12:26

Kanarya'dan bir ilk. Yeni transferlerde düzenlenen imza törenleri bugün bir ayrılıkta gerçekleşti. Fenerbahçe, 20 yılını kulüpte geçiren Volkan Demirel'e duygusal bir törenle veda etti. Demirel'in yanında Başkan Ali Koç da bulundu.

Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Demirel, basın toplantısında duygusal anlar yaşadı

"BURASI YUVAM"

Volkan Demirel, "Bu benim için bir ayrılık değil, bir ara vermek. İlerleyen zamanda hep beraber kavuşacağız. En çok kulüp çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum, gizli kahramanlara. Samandıra, stat, FB TV çalışanlarına. Başkanım dediğiniz gibi ayrılıklar çok zormuş" dedi.

"VEDALAR ZORDUR"

Ali Koç da sözü alıp, "Vedalar zordur, duyguludur. Volkan Fenerbahçe'nin efsanesidir ve yuvasına geri dönecektir" diye konuştu.

Fenerbahçe\'den resmen ayrıldı! 20 yıllık yuvadan ayrılışı duygusal anlara sahne oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den resmen ayrıldı! 20 yıllık yuvadan ayrılışı duygusal anlara sahne oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet uyar: Fenerbahce bu yil sampiyon olur hadi emre sende gitmediysen git fenerin yakasindan dusun artik 7 1 Yanıtla

Advertisement