Fenerbahçe'de Gelecek Planı! İsmail Kartal Şampiyon Olsa Bile... - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Gelecek Planı! İsmail Kartal Şampiyon Olsa Bile...

Fenerbahçe\'de Gelecek Planı! İsmail Kartal Şampiyon Olsa Bile...

Fenerbahçe'de yönetim, gelecek sezon için planlamalarına şimdiden başladı.

18.03.2015 19:49

Bu sezon Beşiktaş ve Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren ancak kaybettiği puanlarla sıkıntılı bir sürecin başlangıcında olan Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlamaları da yönetim tarafından bir yandan yapılıyor.

İLK YOLCU KRASIC

Fenerbahçe yönetimi, yeni sezon öncesinde ilk olarak Sırp oyuncu Milos Krasic ile yolları ayırmayı planlıyor. Fenerbahçe'den hala para kazanmaya devam eden ve yük teşkil eden Krasic ile ilgili çalışmalarına devam eden Fenerbahçe yönetimi, oyuncuyu makul bir teklif karşılığında elden çıkarmaya çalışacak. Krasic ile beraber Samuel Holmen'in de takımdan gönderilmesi planlanıyor.

KUYT DA YOLCU!

İsmi sık sık eski kulübü Feyenoord ile anılan Dirk Kuyt'ın sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılması ciddi anlamda gündemde. Feyenoord cephesinin de ciddia anlamda ilgilendiği Dir Kuyt, Fenerbahçe'nin gençleştirme politikası kapsamında biten sözleşmesi ile beraber Hollanda'ya doğru yola çıkacağa benziyor.

EMENIKE İÇİN TEKLİF GELİRSE...

Fenerbahçe'nin tartışmalı yıldızlarından Emmanuel Emenike de kulüpteki geleceği tartışma konusu olan oyunculardan biri. Her şeye rağmen Aziz Yıldırım'ın güvendiği isimlerin başında gelen Emenike için 10 milyon avro veya üzerinde bir teklif gelirse değerlendirmeye alınacak.

EMRE'YE YENİ ROL!

Fenerbahçe'de gelecek sezon da kalması beklenen isimlerin başında gelen Emre Belözoğlu'nun saha içinde kaptanlık görevi üstlenebileceği ya da Sportif Direktör olarak devam edebileceği konuşuluyor.

İSMAİL KARTAL GİDECEK Mİ?

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın yerine sezon başında geçen İsmail Kartal'ın ise şampiyonluğu kazanması halinde dahi devam etmeyeceği iddia ediliyor. Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun, Avrupa kupalarında başarılı olabilecek bir teknik ekiple çalışacağı gelen haberler arasında.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883000});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Gelecek Planı! İsmail Kartal Şampiyon Olsa Bile... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement