Fener'in Fiyaskosuydu, Gecelerde Fena Dağıttı - Son Dakika
Spor

Fener'in Fiyaskosuydu, Gecelerde Fena Dağıttı

Polonya ekibi Lechia Gdansk'ta da hayal kırıklığı yaratan eski Fenerbahçeli Milos Krasic, gece kulübünde felekten bir gece çaldı.

07.01.2016 12:08  Güncelleme: 12:09

Sezon başında Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Polonya takımlarından Lechia Gdansk'anın yolunu tutan Sırp futbolcu Milos Krasic, hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

KÖRKÜTÜK SARHOŞ OLDU FENA DAĞITTI

Polonya ekibi Lechia Gdansk'ta da hayal kırıklığı yaratan eski Fenerbahçeli, yakın akadaşlarıyla birlikte eğlendiği gece kulübünde körkütük sarhoş oldu. Üstündeki kıyafetleri çıkarıp felekten bir gece çalan Krasic, şarkılar söyleyip bol bol eğlendi.


TEK GOLÜNÜ KUPADA ATMIŞTI

Fenerbahçe'ye 2012-2013 sezonunda 7 milyon avroya İtalya'nın Juventus takımından transfer olan Krasic, sarı-lacivertlilerde bekleneni verememişti. İlk sezon sakatlıklarından dolayı ligde 13 toplamda da 27 maçta forma giyen Krasic, sarı-lacivert formayla tek golünü ise Ziraat Türkiye Kupası'nda kaydetmişti.

Fener\'in Fiyaskosuydu, Gecelerde Fena Dağıttı

Son Dakika Spor Fener'in Fiyaskosuydu, Gecelerde Fena Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serhat yıldırım: Oo hemen cinconlular gelmişler:)) bizde para sıkıntısı yok siz bizi dert ediceğinize avrupa kupalarına nasıl gidiceğinizi dert edinin koçum 15 12 Yanıtla
  • Anil: Of iyi ediyor mezarami götürecek o kadar parayı fb sagolsun 17 2 Yanıtla
  • El Kazim: helal olsun gelen giden kulubü carpiyor,,feneri beter etmisti :) 6 4 Yanıtla

Advertisement