Fabio Capello'dan Dönüş Sinyali - Son Dakika
Spor

Fabio Capello'dan Dönüş Sinyali

Fabio Capello\'dan Dönüş Sinyali

İtalya futbolunun en başarılı teknik direktörleri arasında yer alan Fabio Capello, yeniden dönüş sinyali verdi.

15.03.2016 15:48

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İtalya futbolunun en başarılı teknik direktörleri arasında yer alan Fabio Capello, yeniden dönüş sinyali verdi.

Fox Sports'a konuşan 69 yaşındaki çalıştırıcı, İtalya Milli Takımı'nın Antonio Conte ile yollarını ayırdıktan sonra görev alıp almayacağıyla ilgili bir soruya, "Şu an televizyon yorumcusuyum ve fazlasıyla meşgulüm ama asla asla demem. Bazı şeyleri göz ardı etmek zor" diyerek açık kapı bıraktı.

Capello, "Şu an tatildeyim ve keyfim yerinde. Bu konu hakkında hiçbir şey düşünmedim. Rusya'dan, bir daha çalışmak istemediğim için ayrıldım. Kendimi futbol yorumcusu olmaya odaklayıp daha çok keyif almak istiyorum. Sahada bir hata yaparsanız gazeteciler ve eleştirmenler ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz" diyerek futboldan uzak kalma düşüncesini de yineledi.

Son dönemde kendisine yapılan birçok teklifi reddettiğini açıklayan tecrübeli teknik adam, "Bu ilgi ve arzuyu dikkate alıyorum. Şu an beklemedeyim ve rahatım. Son dönemde teknik direktörlük için birçok telefon aldım hepsini reddettim. Söylediğim gibi, beklemedeyim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Fabio Capello'dan Dönüş Sinyali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement