Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Üç Büyükleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Üç Büyükleri Ziyaret Etti

Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Üç Büyükleri Ziyaret Etti

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Antalya’da kampta bulunan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarını ziyaret etti.

17.01.2014 16:58

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarını ziyaret etti.

Devre arası kampı için Antalya Belek'te bulunan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe futbol takımlarını ziyaret eden EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, takım teknik direktörleri ve futbolcuları ile görüşerek, Türkiye'nin ilk EXPO'su hakkında bilgi verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile görüşen Genel Sekreter Gülay, hocalara ülkemizde ilk kez düzenlenecek Expo hakkında bilgi vererek, ipek böceği kozasından yapılmış EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık hediye etti.

Gülay, teknik direktörlerin yanı sıra, Galatasaray Teknik Direktör Yardımcısı Tugay Kerimoğlu, Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin ve Olcay Şahan, Fenerbahçeli futbolcular Dirk Kuyt, Volkan Demirel ve Mehmet Topuz'a da EXPO 2016 Antalya'yı anlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Üç Büyükleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement