Eskişehirspor'un Yunusemrespor maçı tarihi değişti - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'un Yunusemrespor maçı tarihi değişti

Eskişehirspor\'un Yunusemrespor maçı tarihi değişti

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ettiği 2023-2024 sezonunun 3. haftasında Yunusemrespor ile oynayacağı maçın tarihinin değiştiğini duyurdu. Maç, 29 Ekim Pazar günü yerine 28 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

25.10.2023 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Eskişehirspor'un ligin 3. haftasında 29 Ekim Pazar günü Eskişehir Yunusemrespor ile oynayacağı mücadele 28 Ekim Cumartesi gününe alındı.

Tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Ligde yer alan ve bu sezon lige ikide iki ile başlayan Eskişehirspor'un önümüzdeki hafta sonunda oynayacağı Yunusemrespor maçının gün ve saatinde değişiklik yaşandı. Eskişehirspor ve Eskişehir Yunusemrespor yönetimlerinin TFF'ye yaptıkları maç günü ve saati değişiklik başvurusu olumlu sonuçlandı. TFF'nin internet sitesinde yer alan maç programı bilgisine göre, Eskişehir Yunusemrespor ile Eskişehirspor'un 29 Ekim Pazar günü saat 14.00'te oynanması gereken mücadele 28 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak.

Bölgesel Amatör Ligde 6. Grupta yer alan Eskişehirspor, biri hükmen galibiyet olmak üzere aldığı 6 puanla averajla 2'nci basamakta bulunuyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'un Yunusemrespor maçı tarihi değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement