Eskişehirspor, Gölbaşı Belediyespor'u mağlup etti - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, Gölbaşı Belediyespor'u mağlup etti

Eskişehirspor, Gölbaşı Belediyespor\'u mağlup etti

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'un 6. haftasında Gölbaşı Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmayı teknik direktör ve futbol yorumcusu Önder Özen tribünden takip etti.

20.11.2023 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'de Eskişehirspor'un Gölbaşı Belediyespor'u mağlup ettiği karşılaşmayı teknik direktör ve futbol yorumcusu Önder Özen tribünden takip etti.

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'un 6. haftasında konuk ettiği Gölbaşı Belediyespor'u Sergen Şakirler ve Sezer Akyüz'ün golleriyle 2-0 mağlup etti. Eskişehir Yeni Stadyumu'ndaki zorlu mücadeleyi teknik direktör ve futbol yorumcusu Önder Özen yerinden izledi. Eskişehir doğumlu 54 yaşındaki teknik adam, müsabakayı Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte protokol tribününden takip etti.

Eskişehir Eskispor, Fenerbahçe, Hacettepe, Polatlı Bugsaşspor, Beşiktaş, Kasımpaşa ve Göztepe takımlarında çeşitli görevler yapan deneyimli teknik adam, şimdilerde ise bir dijital yayın platformunda yorumculuk yapıyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor, Gölbaşı Belediyespor'u mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement