Eskişehirspor, 2023-2024 sezonu kombine kartlarının satışına başlıyor - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, 2023-2024 sezonu kombine kartlarının satışına başlıyor

Eskişehirspor, 2023-2024 sezonu kombine kartlarının satışına başlıyor

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceği 2023-2024 sezonunda kombine kartların satışına bugün başlayacağını duyurdu. Kombine kartlar, farklı tribünler için farklı fiyatlarla satışa çıkacak. Taraftarlar, kombine kartlarıyla takımlarını destekleyerek maçlara katılma ayrıcalığına sahip olacaklar.

25.09.2023 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor, kombine kartların satışına bugün başlanacağını duyurdu.

Yeni sezon hazırlıklarına özel maçlarla devam eden Eskişehirspor'da kombine kartlar satışa çıkıyor. Kırmızı-siyahlı kulüp, Eskişehir Yeni Stadyumu'nda kale arkası tribünü 250 lira, Doğu Maraton tribünü 500 lira ve Batı VIP tribünü 2 bin liradan satışa çıkacağını açıkladı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Alacağınız kombine kartınızla evimizdeki her maça coşkuyla eşlik edebilir, birlikte zaferler kazanacağımız ve unutulmaz anılara tanıklık edeceğimiz bu sezonda takımımıza destek olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Kombine kartlarımız basılı olup, geçmiş yıllardaki gibi nostaljik koleksiyonun parçası olarak saklayabilirsiniz. Kombine satışlarımız Pazartesi 12: 00'dan itibaren kulübümüzde ve Kanatlı AVM'de başlayacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Eskişehirspor yönetimi, kombine kartlara taraftarların yoğun ilgi göstermesini bekliyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor, 2023-2024 sezonu kombine kartlarının satışına başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement