En Çok Ceza Alan Futbolcular - Son Dakika
Spor

En Çok Ceza Alan Futbolcular

Liverpool-Chelsea maçında rakibini ısıran Luis Suarez, akıllara Premier Lig'de daha önce bu tür nedenlerle ceza alan futbolcuları getirdi.

26.04.2013 20:21  Güncelleme: 20:22

Liverpool- Chelsea maçında Branislav Ivanovic'i ısıran, sonrasında özür dilemesine rağmen İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 10 maçlık ceza almaktan kurtualamayan Luis Suarez'in yaşadıklarını daha önce ünlü futbolcular da yaşamıştı.

İşte Premier Lig'de en uzun süreli ceza alan futbolcular:

Eric Cantona (Manchester United): Tribündeki Crystal Palace taraftarına unutulmaz bir uçan tekme atan Eric Cantona, dokuz ay ceza almış ve 120 saat kamu hizmeti yapmakla cezalandırılmıştı.

Mark Bosnich (Chelsea): Chelsea'nin Avustralyalı kalecisi 2003 yılında kokain kullanmaktan 9 ay ceza aldı. Sonrasında kulübünden kovuldu.

Rio Ferdinand (Manchester United): Doping testinden istediği sonucu alamayan Ferdinand sekiz ay ceza almıştı.

Joey Barton (QPR): Geçen sezonun sonunda Manchester City maçında herkese saldıran Barton 12 maç ceza almıştı. Sonrasında Premier Lig'den ayrılmak durumunda kalmıştı.

Paolo Di Canio (Sheffield Wednesday): Şimdilerde Sunderland'i çalıştıran Di Canio 1998 yılında hakemi tartaklamış ve 11 maçlık bir ceza almak durumunda kalmıştı.

David Prutton (Southampton): Prutton da Di Canio gibi hakemle sorunlar yaşadı. Alan Wiley'ye saldıran oyuncu 10 maç ceza almıştı.

Luis Suarez (Liverpool): Geçen sezonun sonunda Patrice Evra'ya ırkçı kelimelere kullandığı iddia edilen Suarez sekiz maç ceza almış, sonrasında Manchester United maçında Fransız futbolcunun elini sıkmamıştı.

Ben Thatcher (Manchester City): Portsmouthlu Pedro Mendes'e dirsek atan Thatcher altı maçlık cezayla kurtuldu.

(Eurosport)

En Çok Ceza Alan Futbolcular
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor En Çok Ceza Alan Futbolcular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement