Emenike'nin Menajerinden Şok Açıklama! - Son Dakika
Spor

Emenike'nin Menajerinden Şok Açıklama!

Emenike\'nin Menajerinden Şok Açıklama!

DHA'nın haberine göre, Fenerbahçe'ye bir türlü yar olmayan Emenike geri dönüyor. Ancak golcü oyuncunun menajeri kafaları karıştırdı.

20.05.2013 16:38  Güncelleme: 16:59

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Konyar, "Emenike konusunda Fenerbahçe'yle anlaşmadık. Böyle bir şey yok. Kulüpler anlaşmadan, etik olarak da herhangi bir anlaşma yapmamız söz konusu değil. Önce kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" dedi.

''EMENİKE, FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTİYOR''

Erdem Konyar, "Fenerbahçe'nin Emenike'ye talip olduğunu ve bu konuda Spartak Moskova'yla görüşmelerin sürdüğünü biliyoruz. Ocak döneminde de bunları yaşadık. Emenike Spartak Moskova'yı seviyor; ama Fenerbahçe'yi de çok seviyor. Fenerbahçe'nin Emenike'nin kalbinde çok büyük bir yeri var. Kulüpler anlaşırsa Emenike'nin anlaşmasında hiç bir sorun olmaz. Büyük bir kulüpte olmak, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak Emenike için çok önemli. Emenike böyle düşünüyor, bu önemli bir nokta. Zaten teknik heyete büyük bir saygısı var. Kulüpler anlaşırsa Emenike, Fenerbahçe'de oynamak istiyor" şeklinde konuştu.

''2.5 MİLYON EUROYA ANLAŞMA OLMAZ''

Erdem Konyar, bazı iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, "Ocak ayına göre bu dönemde Emenike'nin Fenerbahçe'ye transferinin daha kolay olabileceğini belirten Konyar, "Daha sıcak gelişmeler olur. İki taraf için de bu geçerli. Kulüpler anlaşırsa bizim Fenerbahçe'yle anlaşmamız konusunda sorun çıkmaz. Ama Emenike'nin Fenerbahçe'yle 2.5 milyon Euro'ya anlaştığı iddia ediliyor. Bu doğru değil. Bir futbolcu şu anda kazandığından daha az paraya kimseyle anlaşmaz. Bu mantıklı değil. Ayrıca Emenike'nin 10 milyon Euro'ya satılıp, 8 milyon Euro'ya alınacağı iddiası da mantıklı değil. Ayrıca kulüpler henüz anlaşmamışken, bizim Fenerbahçe'yle anlaşmamız mümkün değil. Bu da doğru değil. Fakat kulüpler anlaşırsa Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor. Fenerbahçe'de oynamak istiyor" dedi.

Spartak Moskova'nın aldığı fiyatın, 10 milyon Euro, altında bir paraya transferine izin vereceğini düşünmüyorum. Emenike'nin tek yetkili menajeri benim. Menajeri Fenerbahçe'yle anlaştı şeklinde haberler çıkıyor. Bu oyuncuma zarar verir. Şu anda bir anlaşma yok.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Emenike'nin Menajerinden Şok Açıklama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement